BEL: 024-300 11 22

Permanente vochtafvoer. Installatie in 1 dag. Levenslange garantie

CAREBRICK is het een uniek systeem dat vocht permanent verwijderd uit uw muren.

Dé structurele oplossing voor uw vochtproblemen

Nooit meer problemen met optrekkend vocht, doorslaand vocht en condensatie.

Vul hieronder uw gegevens in of bel: 024-300 11 22 voor een geheel vrijblijvende offerte:

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Wilt u kwaliteit-Kies dan voor CAREBRICK.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij zijn een bedrijf dat een hoogwaardige vochtbestrijdingsmethode heeft ontwikkeld. CAREBRICK is gemakkelijk te installeren, milieuvriendelijk en werkt gegarandeerd levenslang. U kunt erop vertrouwen dat wij een uitstekende kwaliteit en service verlenen en uw vochtproblemen definitief oplossen.

Simpel en uniek

Het CAREBRICK Systeem is een innovatieve manier om vochtproblemen op te lossen in ieder soort gebouw

Bewezen concept

Onafhankelijk onderzoek toont aan dat ons systeem effectief is tegen optrekkend vocht, doorslaand vocht en condensatie.

Geen verbouwingsoverlast

In tegenstelling tot traditionele vochtbestrijdingsmethodes is er geen noodzaak om in de woning werkzaamheden te verricht.

Gezonder leefklimaat

Vermijd medische problemen die veroorzaakt worden door een vochtig huis.

Externe installatie

Geen rommel in uw huis en geen noodzaak om meubels of vloerbedekking te verplaatsen.

Uitstekende service

We zijn trots op ons vakmanschap, vanaf de productie van de keramische elementen tot aan de deskundige installatie.

Natuurlijke oplossing

Ons systeem reguleert vocht op een natuurlijke manier , zonder schadelijke chemicaliën.

Levenslange garantie

We zijn overtuigd van de werking van het CAREBRICK Systeem, daarom garanderen wij dat onze oplossing altijd blijft werken.

Wat klanten over ons zeggen.

Met honderden installaties per jaar, is het CAREBRICK systeem  sinds 2014 marktleider in vochtigbestrijding. CAREBRICK ontvangt talloze brieven en emails met dankbetuigingen voor de effectiviteit van ons product en onze uitstekende klantenservice.

thumb_img_0277_1024

Wij hadden zoveel last van schimmel op de binnenmuur van onze woning, zowel boven als beneden. Onverklaarbaar aangezien we nog niet zo’n oud huis hebben, regelmatig ventileren en voldoende stoken. Met HG haalden wij dit steeds weg maar het kwam ook steeds weer binnen een maand terug. Een vies gezicht op een witte muur en bovendien ongezond.
Sinds een maand of 6 hebben wij het Carebrick systeem. De schimmel is nu helemaal weg en belangrijker blijft nu ook weg. Verder hadden wij altijd veel condens op de ramen vooral na een koude nacht, ook dat is voorbij. De vochtigheidsgraad in huis is nu eindelijk onder controle. Wij kunnen Carebrick dus oprecht aanbevelen.

Esa van Dijk, Heteren
thumb_img_0914_1024

“ Uiterst tevreden over de begeleiding, service en het resultaat van Carebrick. Op zolder had ik vochtplekken aan een zijmuur door doorslaand vocht. Inmiddels zijn de muren droog en weer mooi wit. Het leek in eerste instantie dat de schimmel erger werd. Op advies van een van de medewerkers van Carebrick hebben wij tussentijds de muren een aantal keer behandeld met HG schimmelverwijderaar. Zoals de garantie voorschrijft bleek na 24 maanden het vochtgehalte in mijn muren gedaald te zijn naar waarden die normaal zijn.
Niet alleen bij de aanschaf maar ook maanden, jaren na plaatsing blijven ze behulpzaam bij dit bedrijf, mijn complimenten”.

Familie Schulpen, Limburg
thumb_img_0932_1024

“Zeer blij met het Carebrick vochtsysteem aan ons pand. Niet alleen ik maar alle studenten die in het pand wonen. Na klachten als muffe lucht en hoge luchtvochtigheid, loslatend stucwerk hebben wij de hulp in geroepen van Carebrick. Na een bezoek bleek het om een optrekkend vocht probleem te gaan. Ook het leefgedrag van de studenten zorgden voor een meer dan gemiddelde productie van vocht in het pand. Nu 2 jaar later hebben wij het schilder en stucwerk allemaal opnieuw aangebracht en houd het historische pand zijn waarde”.

Dhr. Cornelissen, Arnhem
thumb_img_0907_1024

“Onlangs hebben wij ons droomhuis aangekocht, een opknappertje. Bij de aankoop waren wij op de hoogte van het vocht in de muren. Voordat wij het aangezicht op kunnen knappen moet eerst het vocht uit de gevels verdwenen zijn. Wij hebben verschillende bedrijven over de vloer gehad maar in Carebrick hebben wij het meeste vertrouwen. Een vlotte afhandeling, werkzaamheden verliepen soepel en alles werd netjes achtergelaten. Naar verwachting kunnen wij in 2017 het aangezicht van de woning aanpakken en de buitengevel opnieuw stucen en schilderen. Prima service dat er dan eerst een controlemeting uitgevoerd wordt door Carebrick.”

De heer/Mevrouw Basten, Echt

Onze belofte aan u

Door onze levenslange garantie verbinden wij onze reputatie aan uw tevredenheid. Wij zijn van mening dat een hoogwaardig product  het verdient om door een kwaliteitsbedrijf geïnstalleerd te worden. Dit is de reden waarom we investeren in de continue opleiding en ontwikkeling van al onze medewerkers en we gebruiken nooit onderaannemers.

Over CAREBRICK Nederland BV

CAREBRICK® Nederland BV Vochtbestrijding is specialist in het oplossen van vochtproblemen in huis. Met behulp van CAREBRICK® behoort uw vochtprobleem snel tot de verleden tijd. Na jarenlang kennis en ervaring opgedaan te hebben in de vochtbestrijdingsbranche hebben wij CAREBRICK® ontwikkeld. Een systeem dat met behulp van de natuurlijke luchtstroom buiten, vocht afvoert.

WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!