Dé oplossing voor condensatie en schimmel

Bekijk de werking van het innovatieve systeem

Dé oplossing voor condensatie en schimmel

Bekijk de werking van het innovatieve systeem

 • Fantastische service, netjes en eerlijk. Goede resultaten. Zelfs nu al na een paar weken.

  Xaviera Plas Arnhem
 • Bij deze wil ik even mijn waardering uitspreken aan uw bedrijf en met name aan Tom Vermeulen. Op woensdag 23 mei jl. kwam Tom voor inventarisatie van een vochtprobleem in mijn huis. Na alles goed te hebben geïnventariseerd en mijn verhaal te hebben aangehoord kwam hij tot de conclusie dat Carebrick mij geen offerte kon doen voor oplossing van het vochtprobleem omdat men geen garantie kon geven dat het probleem definitief verholpen zou zijn. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat het probleem dat over enkel jaren terug zou kunnen komen. Daarmee is mijn probleem niet opgelost, maar ik waardeer de eerlijkheid zeer. Niets verkocht (dat doet men toch graag?), maar hij gaf wel een goed advies hoe het probleem (misschien) op een andere, simpele manier kon worden opgelost. Chapeau voor Carbrick en Tom Vermeulen.

  Hans van Loenen
 • Mijn ervaring met het Carebrick Systeem is positief. Ik heb geen last meer van vochtplekken in mijn huis!

  Fam. van der Klaauw Delft
 • De inschakeling van Carebrick betekende voor ons een wereld van verschil. Bij ons werden twee zaken ineens opgelost. Eerst de vochtbestrijding. Een dag later de isolatie van de spouwmuren van ons hoekhuis. Met als gevolg een enorme verbetering van het wooncomfort. Geen koudestromen meer. En niet te vergeten een vermindering van het gasgebruik van bijna 50%! Dus geen vochtplekken meer, meer wooncomfort en aanzienlijk minder stookkosten.

  Fam. Voogt Hoogland
 • Wij hadden een vochtig huis, vrijwel altijd +70%RV, en als gevolg daarvan regelmatig schimmel op de contactlijnen muur, vloer en plafond. Altijd kil en al gauw de cv aan. Aanbrengen van carebrick bleek een hoogst aangenaam effect te veroorzaken, de kilte en de schimmels zijn weg. Veel is gevoelsmatig, maar de hygrometer komt slecht zelden boven de 40%RV. Het huis ruikt beter. Wij hoeven de massa vochtige lucht niet meer op te warmen, op de jaarrekening moet dat blijken: wij zijn vol goede moed.

  Fam. Kaptein Donderen
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf

STAP 1

bekijk de unieke

werking van het CAREBRICK® anti condensatie systeem

voordelen

 • Permanent droger en gezonder binnenklimaat
 • Aangenamere gevoelstemperatuur
 • Geen schimmel en muffe geur meer in huis
 • Waardebehoud van uw woning
 • Milieuvriendelijk
 • Verlaagt de relatieve luchtvochtigheid in huis
 • In één dag te installeren zonder overlast
pijl

STAP 2

bereken direct de

kostprijs voor uw woning

STAP 1

bekijk de unieke

werking van het CAREBRICK® Anti Condensatie Systeem

STAP 2

bereken direct de

kostprijs voor uw woning

 • in strekkende meters
 • U krijgt de kostenindicatie DIRECT in uw mailbox
 • (voor eventueel aanvullende vragen)

 

Het CAREBRICK® Anti Condensatie Systeem gebruikt luchtbehandeling en verwarming om uw leefruimte weer prettig te maken!

Een condensatieprobleem ontstaat vaak doordat de relatieve luchtvochtigheid in uw woning te hoog is. Dit gecombineerd met koude plekken in huis kan leiden tot naar problemen. Loslatend stucwerk, het ontstaan van schimmels en muffe geuren in huis.

Het CAREBRICK® Anti Condensatie Systeem is het enige systeem dat beide factoren van condensatieproblemen aanpakt. Door zowel de lucht te behandelen als de koude plekken in uw woning op te warmen zal uw probleem verleden tijd zijn.

Permanente oplossing

Eenmaal gemonteerd, werkt onze oplossing gegarandeerd wanneer nodig is.

Duurzame oplossing

Het CAREBRICK® Anti Condensatie Systeem is zelfregulerend, het systeem gaat dus alleen aan wanneer nodig is verder is het ook nog eens energie zuinig! De decentrale ventilatie-unit met warmteterugwinning zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat.

Aanzienlijke besparingen op uw stookkosten

Door middel van een permanent droger binnenklimaat kunt u aanzienlijk besparen op uw stookkosten.

Behoud de waarde van uw huis

Het CAREBRICK® Anti Condensatie Systeem is een hoogwaardig systeem dat helpt bij het behoud van de waarde van uw woning. Niemand wil immers een huis met vochtproblemen.

Meestal geïnstalleerd in één dag

Het CAREBRICK® Anti Condensatie Systeem kan in bijna alle gevallen binnen een dag worden geïnstalleerd.

Bescherming voor uw huis en uw gezondheid

Het CAREBRICK® Anti Condensatie Systeem is een hoogwaardig systeem dat uw kwaliteit van leven kan verbeteren en helpt gezondheidsproblemen veroorzaakt door vocht te vermijden.

Bel ons vandaag 024 300 11 22

en verlos uw huis van vochtproblemen

“Bij CAREBRICK®, geloven wij dat iedereen het verdient om in een warm, droog en comfortabel huis te leven. Vocht is een ellendig probleem. Het is slecht voor uw gezondheid en vermindert de waarde van uw huis, voor de meeste mensen hun grootste investering. Met 25 jaar ervaring, is CAREBRICK®  het systeem dat huizen verlost van de negatieve gevolgen van vocht.”

WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!