fbpx

Vochtbestrijding

voor vastgoedbeheerders

Vochtproblemen in huurwoningen. Een hardnekkig probleem dat jaarlijks ontzettend veel geld kost. En wat te denken van de ontevreden huurders die wachten op een oplossing die er meestal niet, of maar voor de helft komt. Het levert conflicten op, enorm veel werk en eigenlijk alleen maar verliezers. Zou het niet mooi zijn als er een partij is die uw zorgen deelt en oplost. Complete ontzorging voor u en uw huurders.

Carebrick is die partij. Bij ons gaan expertise, financiële besparingen en bewustwording hand in hand in een totaaloplossing die voor elke organisatie een meerwaarde is. Een win, win win situatie.

2013_woningen

Wie zijn wij?

Carebrick Vochtbestrijding is al jarenlang een betrouwbare partner in het vochtvrij maken van koop- en huurwoningen. Er wordt dan ook regelmatig een beroep gedaan op onze kennis en kunde door gemeenten, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars.

De garantievoorwaarden, de milieuvriendelijke werking en onze service geven vaak de doorslag bij het aanpakken van grootschalige projecten. Wij creëren meerwaarde en uiteindelijk flinke besparingen in de vochthuishouding.

Hoe doen we dit?

Op basis van een grondige analyse inventariseert Carebrick de vochtproblemen binnen de organisatie. Vervolgens presenteren wij middels een planmatige aanpak de aandachtspunten. Daarin prioriteren wij uiteraard de belangrijkste verbeterpunten die als eerste aan bod dienen te komen. Vaak is dit een gefaseerde aanpak die stapsgewijs wordt afgewerkt.

Wat zijn de voordelen?

  • Een aanspreekpunt, die voor, tijdens en na het vochtvrij maken unieke service biedt.
  • Geen risico. Carebrick biedt 100% garantie op het vochtvrij maken van woningen
  • Financiële besparing. Een goede vochthuishouding voorkomt loslatend stucwerk, loslatende plinten, bladderende verf, een slecht binnenklimaat, schimmel en ontevreden huurders.
  • Energiebesparing. Een te vochtig huis opstoken kost enorm veel geld, laat staan een veelvoud aan woningen. Carebrick garandeert een droger binnenklimaat. Dit komt weer tot uiting in de energiekosten. Deze gaan gegarandeerd omlaag.
  • Permanente oplossing. In tegenstelling tot andere vochtbestrijding methodieken is het Carebrick systeem permanent werkzaam. Vochtproblemen behoren tot het verleden.
  • Woningwaarde verhoging. Huizen uitgerust met het Carebrick systeem zijn gegarandeerd vrij van vocht. Dit creëert financiële meerwaarde.
  • Werking. Het Carebrick elementen systeem is voor elk vochtprobleem, uitgezonderd lekkage, een algehele oplossing. Het is daarbij de enige echte oplossing om condensatieproblemen, optrekkend vocht en doorslaand vocht op te lossen.

Benieuwd wat Carebrick Vochtbestrijding voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.   

Of bel direct: +31 (0)24 300 11 22

we zijn trots op ons

CAREBRICK SYSTEEM

Voor alle typen woningen en gebouwen.
CAREBRICK® wordt met succes toegepast in zowel geïsoleerde als niet geïsoleerde huizen, in zowel enkelsteens- als spouwmuren.
Voorkom waardevermindering van uw huis!
Voorkom waardevermindering door schimmel en een muffe geur in uw huis.
Forse besparing op uw stookkosten
Door een permanent droger binnenklimaat kunt u fors op uw stookkosten besparen.

Het CAREBRICK Systeem

Uw comfort staat voorop

Plaatsing binnen 1 dag

Het CAREBRICK systeem kan in bijna alle gevallen binnen 1 dag geplaatst worden

Vakkundige installatie

CAREBRICK® wordt met succes toegepast in zowel geïsoleerde als niet geïsoleerde huizen, in zowel enkelsteens- als spouwmuren.

Milieuvriendelijk

Ons systeem maakt gebruik van een natuurlijk systeem om het vocht uit uw muren te verwijderen.

Duurzaam

CAREBRICK® is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Deze keramische koker wordt in een vooraf gemaakte holte in de buitenmuur geplaatst.

Enkele voorbeeld

projecten

WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!