Metingen

Luchtstroom Analyse

“Het CAREBRICK ® systeem doet wat het beweert. Op de flow analyse hiernaast komt naar voren dat het systeem zijn meest optimale werking bereikt in de wintermaanden. In de winter is de luchtvochtigheid buiten lager als in de zomer. Tevens is het verschil in temperatuur binnen in huis en buiten het grootst. Vocht wordt altijd aangetrokken naar het koudste punt, de CAREBRICK ® elementen. Hier vindt een verdampingsproces plaats en met behulp van de natuurlijke luchtstroom van buiten wordt het overtollig vocht afgevoerd”.

carebrick_jan2017_woutervantwillert_0644

CONCLUSIES UIT

FLOW ANALYSE

Werking bij 40% luchtvochtigheid

”De volgende resultaten zijn na een dag met een buitenlucht die een relatieve luchtvochtigheid van 80% had. En weer na een dag de totale luchtvochtigheid in het systeem online berekenen levert het volgende op: 9,04 g/Kg. Dit resulteert uiteindelijk in een reductie van 23% aan vocht in de binnenruimte.”De volgende resultaten zijn na een dag met een buitenlucht die een relatieve luchtvochtigheid van 40% had. Wederom ingeven om de totale lucht hoeveelheid in de binnenruimte te bepalen levert het volgende op: 7,53 g/Kg. Als we dat weer terugrekenen naar procenten, dan houdt dat in dat we 36% hebben onttrokken aan de ruimte.”

Werking bij 80% luchtvochtigheid

”De volgende resultaten zijn na een dag met een buitenlucht die een relatieve luchtvochtigheid van 80% had. En weer na een dag de totale luchtvochtigheid in het systeem online berekenen levert het volgende op: 9,04 g/Kg. Dit resulteert uiteindelijk in een reductie van 23% aan vocht in de binnenruimte.”

we zijn trots op ons

CAREBRICK SYSTEEM

Voor alle typen woningen en gebouwen.
CAREBRICK® wordt met succes toegepast in zowel geïsoleerde als niet geïsoleerde huizen, in zowel enkelsteens- als spouwmuren.
Voorkom waardevermindering van uw huis!
Voorkom waardevermindering door schimmel en een muffe geur in uw huis.
Forse besparing op uw stookkosten
Door een permanent droger binnenklimaat kunt u fors op uw stookkosten besparen.

Het CAREBRICK Systeem

Uw comfort staat voorop

Plaatsing binnen 1 dag

Het CAREBRICK systeem kan in bijna alle gevallen binnen 1 dag geplaatst worden

Vakkundige installatie

CAREBRICK® wordt met succes toegepast in zowel geïsoleerde als niet geïsoleerde huizen, in zowel enkelsteens- als spouwmuren.

Milieuvriendelijk

Ons systeem maakt gebruik van een natuurlijk systeem om het vocht uit uw muren te verwijderen.

Duurzaam

CAREBRICK® is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Deze keramische koker wordt in een vooraf gemaakte holte in de buitenmuur geplaatst.

Enkele voorbeeld

projecten

WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!