Over CAREBRICK®

Frank & Harm Schrijver

Oprichters CAREBRICK

jarenlang ervaring

Innovatief systeem

CAREBRICK® Nederland BV Vochtbestrijding is specialist in het oplossen van vochtproblemen in huis. Met behulp van CAREBRICK® behoort uw vochtprobleem snel tot de verleden tijd.

Na jarenlang kennis en ervaring opgedaan te hebben in de vochtbestrijdingsbranche, heeft Harm Schrijver, CAREBRICK® ontwikkeld. Een systeem dat met behulp van de natuurlijke luchtstroom buiten, vocht afvoert.

Harm Schrijver heeft CAREBRICK® speciaal ontwikkeld om vochtoverlast in woningen structureel op te lossen. Ook in België, Luxemburg, Duitsland, Engeland en Frankrijk kiezen steeds meer huiseigenaren voor deze milieuvriendelijke oplossing.

Voor al uw vochtproblemen, klein of groot, biedt CAREBRICK® Nederland BV Vochtbestrijding een oplossing op maat. Een oplossing die zich onderscheidt door inventiviteit, professionele aanpak, eenvoud en met nadruk op kwaliteit, gezondheid en milieuzorg.

Een team van ervaren medewerkers staat klaar om uw vochtprobleem snel en vakkundig te verhelpen.

MEER DAN 20 JAAR ERVARING IN

VOCHTBESTRIJDING

 • Driek Schoenmaker
  Driek Schoenmaker CAREBRICK® GECERTIFICEERD VOCHTEXPERT
 • Tim Couwenbergh
  Tim Couwenbergh CAREBRICK® GECERTIFICEERD VOCHTEXPERT
 • Dudley Smit
  Dudley Smit CAREBRICK® GECERTIFICEERD VOCHTEXPERT
 • ANS BOUTEN
  ANS BOUTEN ADVISEUR VOCHTBESTRIJDING
 • Andre Bouwmeester
  Andre Bouwmeester ADVISEUR VOCHTBESTRIJDING
 • Destiny Buurman
  Destiny Buurman ADVISEUR VOCHTBESTRIJDING
 • JAN ERPEKA
  JAN ERPEKA CAREBRICK® GECERTIFICEERD INSTALLATEUR
 • MAURICE STRIJBOS
  MAURICE STRIJBOS CAREBRICK® GECERTIFICEERD INSTALLATEUR
 • MARTIJN WILLEMS
  MARTIJN WILLEMS CAREBRICK® GECERTIFICEERD INSTALLATEUR
 • MELISSA PETERS
  MELISSA PETERS FACILITAIR/FINANCIEEL MANAGER
 • MONIQUE JANSSEN
  MONIQUE JANSSEN CAREBRICK® ACADEMIE
 • HARM
  HARM UITVINDER/EIGENAAR CAREBRICK®

een reëel

verwachtingspatroon

Wanneer kunt u resultaat verwachten?

Op het moment dat CAREBRICK® geplaatst is, begint het direct te werken. Soms hebben de muren vele jaren (tientallen tot honderden) de tijd gehad water op te nemen. Allereerst moet dit proces stopgezet worden, daarna kan het systeem beginnen met het afvoeren van het vocht.

Tevens is de opbouw van de muur van belang (spouw of massief gesteente). Over het algemeen zullen de eerste resultaten na een jaar bereikt worden, maar ook twee tot drie jaar of meer met massieve muren opgetrokken uit natuursteen, is niet ongebruikelijk.

Resultaat binnen 24 maanden
100%
Resultaat binnen 18 maanden
80%
Resultaat binnen 12 maanden
60%
Resultaat binnen 6 maanden
50%

wat zeggen

onze klanten

 • Het systeem is snel en efficient aangelegd. - Geen last meer van vocht of schimmelproblemen - De relatieve vochtigheid is gedaald - Het systeem is een jaar geleden aangebracht. Wij ontvingen de energie nota over het afgelopen jaar, deze was lager dan gebruikelijk.

  Fam. Mast Zeist
 • Het is nu ruim een jaar geleden dat het aangebracht is en de resultaten zijn goed merkbaar geen vochtplekken meer in de muur. Het klimaat in huis is veel beter geworden.

  Fam. Van den Doel Sommelsdijk
 • Snel en vakkundig aangelegd en het werkt. Het is geheel droog geworden. Dus gewoon goed.

  Fam. Driessen Nieuwveen
 • Vlotte samenwerking, eerlijk bedrijf. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ze bij mij het systeem geplaatst hebben en tot hiertoe werkt het prima.

  Fam. Van Raemdonck Cadzand
 • Wij hadden een prettig gesprek en goede offerte gekregen en vinden dat het zeer professioneel is aangelegd en ook heel netjes opgeruimd na plaatsing. Wij zijn daarom heel tevreden.

  Fam. Kempener Koningsbosch
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk
 • Wij hadden een vochtig huis, vrijwel altijd +70%RV, en als gevolg daarvan regelmatig schimmel op de contactlijnen muur, vloer en plafond. Altijd kil en al gauw de cv aan. Aanbrengen van carebrick bleek een hoogst aangenaam effect te veroorzaken, de kilte en de schimmels zijn weg. Veel is gevoelsmatig, maar de hygrometer komt slecht zelden boven de 40%RV. Het huis ruikt beter. Wij hoeven de massa vochtige lucht niet meer op te warmen, op de jaarrekening moet dat blijken: wij zijn vol goede moed.

  Fam. Kaptein Donderen
 • De inschakeling van Carebrick betekende voor ons een wereld van verschil. Bij ons werden twee zaken ineens opgelost. Eerst de vochtbestrijding. Een dag later de isolatie van de spouwmuren van ons hoekhuis. Met als gevolg een enorme verbetering van het wooncomfort. Geen koudestromen meer. En niet te vergeten een vermindering van het gasgebruik van bijna 50%! Dus geen vochtplekken meer, meer wooncomfort en aanzienlijk minder stookkosten.

  Fam. Voogt Hoogland
 • Mijn ervaring met het Carebrick Systeem is positief. Ik heb geen last meer van vochtplekken in mijn huis!

  Fam. van der Klaauw Delft
 • Bij deze wil ik even mijn waardering uitspreken aan uw bedrijf en met name aan Tom Vermeulen. Op woensdag 23 mei jl. kwam Tom voor inventarisatie van een vochtprobleem in mijn huis. Na alles goed te hebben geïnventariseerd en mijn verhaal te hebben aangehoord kwam hij tot de conclusie dat Carebrick mij geen offerte kon doen voor oplossing van het vochtprobleem omdat men geen garantie kon geven dat het probleem definitief verholpen zou zijn. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat het probleem dat over enkel jaren terug zou kunnen komen. Daarmee is mijn probleem niet opgelost, maar ik waardeer de eerlijkheid zeer. Niets verkocht (dat doet men toch graag?), maar hij gaf wel een goed advies hoe het probleem (misschien) op een andere, simpele manier kon worden opgelost. Chapeau voor Carbrick en Tom Vermeulen.

  Hans van Loenen
 • Fantastische service, netjes en eerlijk. Goede resultaten. Zelfs nu al na een paar weken.

  Xaviera Plas Arnhem
WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!