fbpx

Wat zeggen Klanten

Bekijk hieronder een selectie uit de door ons uitgevoerde projecten

wat zeggen

klanten op klantenvertellen.nl

9.2

vocht is verdwenen

Jan 2018 hebben we het Carebrick systeem laten plaatsen. We hadden toen een hoog vochtgehalte in diverse muren. Nu, 3 jaar later, hebben we nog eens een meting laten verrichten. resultaten zijn super. vocht percentages zijn flink gedaald en zitten nu tussen 9 en 15%, waar dat eerst vele malen hoger was. Wij zijn super tevreden.
- Geleen - februari 26, 2021

Klasse

Reageren snel goede info snelle levering en vriendelijk personeel die ook nog eens netjes werken.
- Geertruidenberg - februari 23, 2021

Eerlijk advies

De inspecteur van carebrick gaf ons eerlijk advies en zei dat het carebricksysteem toepassen geen zin heeft. We hebben geen last van optrekkend vocht, enkel een wat vochtige buitenmuur door de hoeveelheid neerslag van de afgelopen tijd. Dit droogt volgens hem vanzelf weer op. Fijn dat we gerust zijn gesteld en niet zijn opgezadeld met een overbodige maatregel.
- Zwolle - februari 19, 2021

snelle service en zeer bekwaam personeel

Tot nu toe alleen maar positief snelle afhandeling en nu benieuwd naar resultaat
- Hoofdplaat - februari 19, 2021

Geweldig

Fijn gesprek met Maurice gehad op 22 januarie, alles goed uitgelegt en bekeken. En op 29 januarie al alles geplaats.... binnen 1 week geregeld! Zeer netjes en vakkundig werk afgeleverd. In één woord top!!!! En nu het systeem zijn werk laten doen en de muur droog laten worden. Carebrick dank
- Bocholtz - februari 17, 2021

Eerlijk, deskundig, en goed advies

Wij hebben last van veel condens / vocht in onze woning. Het was ons niet duidelijk of wij het Carebrick ventilatiesysteem nodig hadden. Daarom hebben wij gevraagd of er iemand wilde komen kijken. wij kregen bezoek van een nette vriendelijke persoon die een aantal metingen verricht heeft, onze vragen heeft beantwoord en een goed maar vooral eerlijk advies gegeven heeft. Ons probleem is duidelijk en word opgelost. Er werd absoluut niet geprobeerd ons iets te verkopen. Bedankt Carebrick!
- Berghem - februari 13, 2021

Super geholpen!

Wij werden geholpen door een super simpatice man. Zeer professioneel, hij heeft onze muur gemeten en we blijken geen vocht probleem te hebben we moest alleen gaan ventileren en ander bedrijf had je misschien al me een duur systeem aan laten smeren. Mocht ik ooit echt problemen krijgen zal ik zeker hier nog eens na vraag doen. Groeten uit rotterdam
- Rotterdam - februari 10, 2021

Net werk afgeleverd

Vochtprobleem netjes opgelost. Na 1.5 jaar nieuwe vochtmeting laten uitvoeren. Ben erg tevreden!
- Oosterhout - januari 27, 2021

Deskundig, prettig en eerlijk.

Nadat we op een rustige wijze het probleem hebben besproken is uitgelegd wat de te onderzoeken stappen zijn. Na metingen werd direct duidelijk dat er een andere oorzaak was dan wij hadden vermoed. Geen optrekkend vocht maar een ventilatieprobleem. Daarvoor werden twee oplossingen aangedragen: zelf beter en vaker ventileren of via twee ventilatoren met warmtewisselaar. Het eerste gaan we uitproberen en als dat niet werkt dan kan alsnog voor de ventilatoren gekozen worden. Een eerlijk en transparant advies.
- ENSCHEDE - januari 26, 2021

Vakmensen en goede oplossing

De oplossing van Carebrick is netjes en heeft resultaat. De medewerkers zijn professioneel. Ik kan Carebrick aanraden!
- Amstelveen - januari 22, 2021

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Keurig bedrijf wat snel reageert op aanvragen. Thuis laten adviseren wat we tegen het vochtprobleem konden doen, direct een mooie offerte gemaakt. Binnen een week heeft de monteur alles keurig netjes geïnstalleerd. De vochtproblemen zijn na een maand al veel minder!
- Oostvoorne - januari 20, 2021

Geweldig

Bij het opmaken van de offerte een eerlijke berekening. Niet meer meters dan nodig. Goede uitleg betreffende het systeem. Na 2 dagen kwam reeds de monteur. Zeer prettige man en hij gaf ook aan wat er ging gebeuren. Konden kiezen uit het materiaal dat paste bij de gevelstenen. Daarna alles keurig schoon opgeleverd en het puin meegenomen. Niets anders dan lof over dit bedrijf.
- Purmerend - januari 18, 2021

Schoon en mooi werk geleverd

Een goede communicatie en snelle reactie. De bricks netjes geplaats en keurig werk geleverd. Nu is het afwachten
- Puiflijk - januari 14, 2021

Heel goed

Vocht problemen zijn op gelost we hebben ze er al 3 jaar inzitten
- Kerkrade - januari 8, 2021

Prima goed !

Super goed ,netjes en schoon op geruimd !
- Emmeloord - december 30, 2020

Prima en netjes gemonteerd

Snel en netjes geleverd
- De Zilk - december 17, 2020

Super gewerkt

Perfect.
- Oss - december 15, 2020

Kosten versa werkuren negatief

Veel geld voor een paar uur werk En ook nog een flink bedrag voorrij kosten Daarbij een borsteltje voor onderhoud kan er niet vanaf.
- Lage Zwaluwe - december 14, 2020

Fantastisch

Schitterend werk afgeleverd en zeker aan te bevelen
- Sluiskil - december 11, 2020

Betrouwbaar.

Korte lijntjes, vriendelijk personeel. Netjes uitgevoerd en opgeruimd.
- Bodegraven - december 8, 2020

Top gewerkt.

Netjes gewerkt, alles in overleg, top.
- Beverwijk - december 7, 2020

Netjes en snel volgens afspraak gewerkt.

Snelle levering, snelle plaatsing, alles netjes opgeruimd.
- Megen - december 3, 2020

Goed geholpen

Netjes gewerkt en vooral vriendelijk.
- Den helder - december 2, 2020

Erg tevreden met de geboden oplossing!

Zeer goed meegedacht in de oplossing en vakkundig geïnstalleerd.
- Alkmaar - december 1, 2020

Goed, netjes afgewerkt en achtergelaten

Goed, netjes afgewerkt en achtergelaten.
- Terheijden - november 30, 2020
430 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

onze klanten

over onze diensten

 • Het systeem is snel en efficient aangelegd. - Geen last meer van vocht of schimmelproblemen - De relatieve vochtigheid is gedaald - Het systeem is een jaar geleden aangebracht. Wij ontvingen de energie nota over het afgelopen jaar, deze was lager dan gebruikelijk.

  Fam. Mast Zeist
 • Het is nu ruim een jaar geleden dat het aangebracht is en de resultaten zijn goed merkbaar geen vochtplekken meer in de muur. Het klimaat in huis is veel beter geworden.

  Fam. Van den Doel Sommelsdijk
 • Snel en vakkundig aangelegd en het werkt. Het is geheel droog geworden. Dus gewoon goed.

  Fam. Driessen Nieuwveen
 • Vlotte samenwerking, eerlijk bedrijf. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ze bij mij het systeem geplaatst hebben en tot hiertoe werkt het prima.

  Fam. Van Raemdonck Cadzand
 • Wij hadden een prettig gesprek en goede offerte gekregen en vinden dat het zeer professioneel is aangelegd en ook heel netjes opgeruimd na plaatsing. Wij zijn daarom heel tevreden.

  Fam. Kempener Koningsbosch
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk
 • Wij hadden een vochtig huis, vrijwel altijd +70%RV, en als gevolg daarvan regelmatig schimmel op de contactlijnen muur, vloer en plafond. Altijd kil en al gauw de cv aan. Aanbrengen van carebrick bleek een hoogst aangenaam effect te veroorzaken, de kilte en de schimmels zijn weg. Veel is gevoelsmatig, maar de hygrometer komt slecht zelden boven de 40%RV. Het huis ruikt beter. Wij hoeven de massa vochtige lucht niet meer op te warmen, op de jaarrekening moet dat blijken: wij zijn vol goede moed.

  Fam. Kaptein Donderen
 • De inschakeling van Carebrick betekende voor ons een wereld van verschil. Bij ons werden twee zaken ineens opgelost. Eerst de vochtbestrijding. Een dag later de isolatie van de spouwmuren van ons hoekhuis. Met als gevolg een enorme verbetering van het wooncomfort. Geen koudestromen meer. En niet te vergeten een vermindering van het gasgebruik van bijna 50%! Dus geen vochtplekken meer, meer wooncomfort en aanzienlijk minder stookkosten.

  Fam. Voogt Hoogland
 • Mijn ervaring met het Carebrick Systeem is positief. Ik heb geen last meer van vochtplekken in mijn huis!

  Fam. van der Klaauw Delft
 • Bij deze wil ik even mijn waardering uitspreken aan uw bedrijf en met name aan Tom Vermeulen. Op woensdag 23 mei jl. kwam Tom voor inventarisatie van een vochtprobleem in mijn huis. Na alles goed te hebben geïnventariseerd en mijn verhaal te hebben aangehoord kwam hij tot de conclusie dat Carebrick mij geen offerte kon doen voor oplossing van het vochtprobleem omdat men geen garantie kon geven dat het probleem definitief verholpen zou zijn. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat het probleem dat over enkel jaren terug zou kunnen komen. Daarmee is mijn probleem niet opgelost, maar ik waardeer de eerlijkheid zeer. Niets verkocht (dat doet men toch graag?), maar hij gaf wel een goed advies hoe het probleem (misschien) op een andere, simpele manier kon worden opgelost. Chapeau voor Carbrick en Tom Vermeulen.

  Hans van Loenen
 • Fantastische service, netjes en eerlijk. Goede resultaten. Zelfs nu al na een paar weken.

  Xaviera Plas Arnhem
 • Wij willen dan ook hierbij heel graag verklaren dat wij zeer tevreden zijn over de afhandeling door uw bedrijf van onze vochtproblemen in onze woning. Er zijn diverse mensen bezig geweest met onze problemen, wat ons veel geld heeft gekost, maar geen oplossing heeft geboden, wij bleven de vochtproblemen houden. Tot mijn echtgenote op de televisie de reclame zag van Harm Schrijver. Wij hebben een afspraak gemaakt en de situatie is met hen besproken. In het vervolg daarop zijn in april 2014 in de buitenmuren elementen geplaatst die het overtollige vocht moesten afvoeren, ook het vocht boven in de muren. Tot op heden hebben we geen vochtplekken meer gehad en heeft het systeem dus prima gewerkt. Bovendien kregen we een levenslange garantie op dit product. Onze conclusie is dat wij zeer tevreden zijn en uw bedrijf kunnen aanbevelen bij anderen die ook blijvende vochtproblemen hebben. Wij zijn van een groot probleem verlost.

  Familie Minnen Groningen

enkele

projecten

Bereken wat de kosten zijn om uw woning vochtvrij te maken

nooit meer vochtproblemen

WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!