fbpx

Wat zeggen klanten?

wat zeggen

klanten op klantenvertellen.nl

9.3

Keurige verkoper goede informatie vlotte levering, nette montage alles netjes

Goed verhaal vandaag hele systeem geplaatst. Nu afwachten hoe de vochtigheid afneemt maar daar hebben we alle vertrouwen in!
- Einighausen - oktober 13, 2021

De communicatie was heel slecht

Het eerste contact voelde al niet fijn, ik werd naar heel veel persoonlijke dingen gevraagd, die er naar mijn beleving totaal niet toe deden en ik heb hier ook een heel slecht gevoel aan over gehouden. Ik had daar wat mee moeten doen. Vervolgens kwamen de medewerkers het werk uitvoeren. Er was geen rustig moment van voorstellen en vragen of dat een van hun wellicht even binnen mocht komen. In plaats daarvan kreeg ik heel veel vragen. Wat moest er gebeuren, en waar? Daar was ik niet genoeg van op de hoogte en ik vond dat heel vervelend. Toen ik er wat van zei bevroor de sfeer en ben ik slecht behandeld, zeker door 1 van de 2 mannen. Maar beide hebben de hele tijd duidelijk met elkaar gepraat over dit ongenoegen, dat er een eigenlijk nog naar de kapper wilde, maar dat dat nu niet lukte, dat het voor hun ook niet duidelijk was, enz enz. De reden dat ik nog niet heb gebeld was dat ik in een medisch traject zit en dat kost me heel veel moeite. Het vochtprobleem moest verholpen, maar het heeft me allemaal ontzettend veel energie gekost en ik heb niets meer van jullie vernomen, dan de rekening. Ik heb betaald, maar ik kom hier zeker nog op terug. Beide keren heb ik me met vertegenwoordigers van Carebrick, zowel de verkoper als de installatie me, me heel erg ongemakkelijk gevoeld. Ik vind dit een heeeel slecht visite kaartje..
- Utrecht - oktober 8, 2021

Deskundig en eerlijk advies

Onlangs heeft dhr. Bolt van Carebrick onze benedenverdieping geïnspecteerd in verband met schimmel op de muren. Hij heeft diverse metingen verricht, ons daarbij duidelijke informatie en een eerlijk advies gegeven. Kortom: zeer tevreden!
- Capelle aan den IJssel - oktober 2, 2021

Betrouwbaar eerlijk advies

Keurig volgens afspraak optijd Nette zakelijke uitleg Nam de tijd voor vragen te beantwoorden Inspectie buiten,binnen werd de tijd voor genomen Kreeg advies wat ik zelf kon doen Een zeer prettig gesprek gehad. Een aanbeveling ,zeer zeker
- Heerlen - september 16, 2021

Goed

Goed
- Nijmegen - september 15, 2021
521 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

onze klanten

over onze diensten

 • Het systeem is snel en efficient aangelegd. - Geen last meer van vocht of schimmelproblemen - De relatieve vochtigheid is gedaald - Het systeem is een jaar geleden aangebracht. Wij ontvingen de energie nota over het afgelopen jaar, deze was lager dan gebruikelijk.

  Fam. Mast Zeist
 • Het is nu ruim een jaar geleden dat het aangebracht is en de resultaten zijn goed merkbaar geen vochtplekken meer in de muur. Het klimaat in huis is veel beter geworden.

  Fam. Van den Doel Sommelsdijk
 • Snel en vakkundig aangelegd en het werkt. Het is geheel droog geworden. Dus gewoon goed.

  Fam. Driessen Nieuwveen
 • Vlotte samenwerking, eerlijk bedrijf. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ze bij mij het systeem geplaatst hebben en tot hiertoe werkt het prima.

  Fam. Van Raemdonck Cadzand
 • Wij hadden een prettig gesprek en goede offerte gekregen en vinden dat het zeer professioneel is aangelegd en ook heel netjes opgeruimd na plaatsing. Wij zijn daarom heel tevreden.

  Fam. Kempener Koningsbosch
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk
 • Wij hadden een vochtig huis, vrijwel altijd +70%RV, en als gevolg daarvan regelmatig schimmel op de contactlijnen muur, vloer en plafond. Altijd kil en al gauw de cv aan. Aanbrengen van carebrick bleek een hoogst aangenaam effect te veroorzaken, de kilte en de schimmels zijn weg. Veel is gevoelsmatig, maar de hygrometer komt slecht zelden boven de 40%RV. Het huis ruikt beter. Wij hoeven de massa vochtige lucht niet meer op te warmen, op de jaarrekening moet dat blijken: wij zijn vol goede moed.

  Fam. Kaptein Donderen
 • De inschakeling van Carebrick betekende voor ons een wereld van verschil. Bij ons werden twee zaken ineens opgelost. Eerst de vochtbestrijding. Een dag later de isolatie van de spouwmuren van ons hoekhuis. Met als gevolg een enorme verbetering van het wooncomfort. Geen koudestromen meer. En niet te vergeten een vermindering van het gasgebruik van bijna 50%! Dus geen vochtplekken meer, meer wooncomfort en aanzienlijk minder stookkosten.

  Fam. Voogt Hoogland
 • Mijn ervaring met het Carebrick Systeem is positief. Ik heb geen last meer van vochtplekken in mijn huis!

  Fam. van der Klaauw Delft
 • Bij deze wil ik even mijn waardering uitspreken aan uw bedrijf en met name aan Tom Vermeulen. Op woensdag 23 mei jl. kwam Tom voor inventarisatie van een vochtprobleem in mijn huis. Na alles goed te hebben geïnventariseerd en mijn verhaal te hebben aangehoord kwam hij tot de conclusie dat Carebrick mij geen offerte kon doen voor oplossing van het vochtprobleem omdat men geen garantie kon geven dat het probleem definitief verholpen zou zijn. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat het probleem dat over enkel jaren terug zou kunnen komen. Daarmee is mijn probleem niet opgelost, maar ik waardeer de eerlijkheid zeer. Niets verkocht (dat doet men toch graag?), maar hij gaf wel een goed advies hoe het probleem (misschien) op een andere, simpele manier kon worden opgelost. Chapeau voor Carbrick en Tom Vermeulen.

  Hans van Loenen
 • Fantastische service, netjes en eerlijk. Goede resultaten. Zelfs nu al na een paar weken.

  Xaviera Plas Arnhem

enkele

projecten

Bereken wat de kosten zijn om uw woning vochtvrij te maken

nooit meer vochtproblemen

WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!