Wat zeggen klanten?

wat zeggen

klanten op klantenvertellen.nl

9.3

Professioneel en oplossing gericht

Jan heeft bij ons de carebricks geplaatst en een gedeelte geïnjecteerd. De bricks zien er keurig netjes uit! Alles netjes achtergelaten en schoon gemaakt. Nu hopen dat het systeem zijn werk doet, kan ik jullie pas vertellen over 2 jaar. Maar tot zo ver zeker verdiende sterren! Bedankt!
- Yerseke - september 21, 2022

Doet wat men afspreekt

De opname/offerte verliep al uitstekend, adviesgericht gaf een goed gevoel. Offerte was snel en duidelijk uitgebracht. De uitvoerende mensen waren sympathiek, dachten mee, namen je vragen serieus en gaven eveneens een goed gevoel. Alles netjes opgeruimd na afloop. Wat mij betreft een 10 met een griffel
- Rumpt - september 9, 2022

Fijn apparaat, slechte instructies

Het automatisch ventilatie systeem lijkt te doen wat het belooft: de lucht verversen en de vochtigheid laag houden. Of het werkt voor de schimmel in onze kleerkasten is afwachten. Ik ben ontevreden over de manier waarop mijn vragen door de mensen van Carebrick werden beantwoord. De betekenis van de druppels (1-3) op de afstandsbediening kon men mij niet duidelijk maken. Ook de vraag wat er gebeurd als de luchtvochtigheid buiten groter is dan binnen bleef onbeantwoord. Mijn vermoeden is dat dan de luchtvochtigheid in de kamer ook zal stijgen. Het apparaat heeft sinds de installatie nu 6 weken geleden continue aan gestaan. Blijkbaar was de luchtvochtigheid nog steeds te groot, maar hoe groot blijft een raadsel.
- Eys - augustus 31, 2022

Uitstekend

Op zoek naar oplossing voor vochtprobleem, via internet bij dit bedrijf uitgekomen, Na contact kwam binnen enkele dagen al vriendelijke medewerker voor een inspectie van het probleem. Hij gaf duidelijke uitleg over een mogelijke oplossing, en al snel volgde een offerte. Alle telefonische contacten werden nog eens per e-mail bevestigt. Na mijn goedkeuring van de opdracht, datum en tijd afgesproken voor de uitvoering. Op afgesproken datum en tijd Kwam vriendelijke werknemer die de werkzaamheden vakkundig uitvoerde. Alle afval werd al tijdens de werkzaamheden opgeruimd, en na afloop werd alles schoon achtergelaten.
- Swalmen - augustus 2, 2022

We zijn zeer tevreden over het voortrajekt van informatie&begeleiding tot de daadwerkelijke plaatsin

Wij hebben Carebrick benadert vanwege jarenlange vochtproblemen in onze woonkamer (koude/vochtige periodes van het jaar) met vochtaanslag aan de binnenkant van de ramen. Ook maken we gebruik van zogenoemde vochtabsorberende korrels. Carebrick kwam bij ons in beeld via een van haar advertenties in het blad van de VEH (Vereniging Eigen Huis). Omdat er een gratis inspectie kon worden aangevraagd hebben wij besloten om Carebrick hiervoor uit te nodigen. Er werden vochtmetingen in de woonkamer gedaan. Ook werd er gecontroleerd op loszittend stucwerk en al of niet voldoende ventilatie. De gevel werd daarna ook aan de buitenkant geïnspecteerd. Onze gevel is een paar jaar geleden na-geisoleerd met ISO-parels. De woning is gebouwd in 1979. Uit al deze informatie werd door de inspecteur een mogelijke oorzaak genoemd voor onze vochtproblemen. De spouw moest namelijk meer geventileerd worden. Hij heeft hiervan een rapport, advies en kostenplaatje opgemaakt en gelijk met ons doorgenomen. Voor ons was het vrij snel duidelijk dat de oplossing voor deze vochtproblemen met het unieke Carebrick-systeem verholpen zouden kunnen worden. Ons besluit stond vast, we hadden er alle vertrouwen in gekregen. Er zijn daarna afspraken gemaakt voor het installeren van dit systeem in onze buitengevels. De plaatsing is vlot verlopen en keurig verzorgd door een ervaren monteur. Alle troep werd ook nog voor ons opgeruimd. Ook voor vragen hebben wij nog regelmatig kontakt gezocht met de inspecteur van Carebrick. Uiteraard zal het bewijs dat dit systeem ook in onze gevel z'n werk doet nog wel een tijdje duren. Dat is ook duidelijk aan ons uitgelegd. We zullen dus nog wel even geduld moeten hebben. Met het Carebrick-systeem krijg je in ieder geval iets unieks in je gevel en heb je gelijk gespreksstof voor mensen die dit nog nooit eerder hebben gezien.
- IJlst - juli 19, 2022
558 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

onze klanten

over onze diensten

 • Het systeem is snel en efficient aangelegd. - Geen last meer van vocht of schimmelproblemen - De relatieve vochtigheid is gedaald - Het systeem is een jaar geleden aangebracht. Wij ontvingen de energie nota over het afgelopen jaar, deze was lager dan gebruikelijk.

  Fam. Mast Zeist
 • Het is nu ruim een jaar geleden dat het aangebracht is en de resultaten zijn goed merkbaar geen vochtplekken meer in de muur. Het klimaat in huis is veel beter geworden.

  Fam. Van den Doel Sommelsdijk
 • Snel en vakkundig aangelegd en het werkt. Het is geheel droog geworden. Dus gewoon goed.

  Fam. Driessen Nieuwveen
 • Vlotte samenwerking, eerlijk bedrijf. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ze bij mij het systeem geplaatst hebben en tot hiertoe werkt het prima.

  Fam. Van Raemdonck Cadzand
 • Wij hadden een prettig gesprek en goede offerte gekregen en vinden dat het zeer professioneel is aangelegd en ook heel netjes opgeruimd na plaatsing. Wij zijn daarom heel tevreden.

  Fam. Kempener Koningsbosch
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk
 • Wij hadden een vochtig huis, vrijwel altijd +70%RV, en als gevolg daarvan regelmatig schimmel op de contactlijnen muur, vloer en plafond. Altijd kil en al gauw de cv aan. Aanbrengen van carebrick bleek een hoogst aangenaam effect te veroorzaken, de kilte en de schimmels zijn weg. Veel is gevoelsmatig, maar de hygrometer komt slecht zelden boven de 40%RV. Het huis ruikt beter. Wij hoeven de massa vochtige lucht niet meer op te warmen, op de jaarrekening moet dat blijken: wij zijn vol goede moed.

  Fam. Kaptein Donderen
 • De inschakeling van Carebrick betekende voor ons een wereld van verschil. Bij ons werden twee zaken ineens opgelost. Eerst de vochtbestrijding. Een dag later de isolatie van de spouwmuren van ons hoekhuis. Met als gevolg een enorme verbetering van het wooncomfort. Geen koudestromen meer. En niet te vergeten een vermindering van het gasgebruik van bijna 50%! Dus geen vochtplekken meer, meer wooncomfort en aanzienlijk minder stookkosten.

  Fam. Voogt Hoogland
 • Mijn ervaring met het Carebrick Systeem is positief. Ik heb geen last meer van vochtplekken in mijn huis!

  Fam. van der Klaauw Delft
 • Bij deze wil ik even mijn waardering uitspreken aan uw bedrijf en met name aan Tom Vermeulen. Op woensdag 23 mei jl. kwam Tom voor inventarisatie van een vochtprobleem in mijn huis. Na alles goed te hebben geïnventariseerd en mijn verhaal te hebben aangehoord kwam hij tot de conclusie dat Carebrick mij geen offerte kon doen voor oplossing van het vochtprobleem omdat men geen garantie kon geven dat het probleem definitief verholpen zou zijn. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat het probleem dat over enkel jaren terug zou kunnen komen. Daarmee is mijn probleem niet opgelost, maar ik waardeer de eerlijkheid zeer. Niets verkocht (dat doet men toch graag?), maar hij gaf wel een goed advies hoe het probleem (misschien) op een andere, simpele manier kon worden opgelost. Chapeau voor Carbrick en Tom Vermeulen.

  Hans van Loenen
 • Fantastische service, netjes en eerlijk. Goede resultaten. Zelfs nu al na een paar weken.

  Xaviera Plas Arnhem

enkele

projecten

Bereken wat de kosten zijn om uw woning vochtvrij te maken

nooit meer vochtproblemen

WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!