fbpx

Wat zeggen Klanten

Bekijk hieronder een selectie uit de door ons uitgevoerde projecten

wat zeggen

klanten op klantenvertellen.nl

9.2

Netjes gewerkt

Wij zijn tevreden over de manier van werken, de tuin en het huis zijn netjes achter gelaten.
- Heerde - september 20, 2019

Netjes geplaatst, nu afwachten hoe het werkt!

Goede voorlichting, netjes geplaatst, en alles weer mooi opgeruimd. De klus was snel geklaard. Nu de tijd geven om te kijken of alles werkt naar behoren!
- Simpelveld - september 19, 2019

Uitstekend 👍

snel geplaatste Na aanbeveling van buren
- Oud Gastel - september 19, 2019

Resultaat moet nog komen maar zover worden afspraken netjes nagekomen.

Afspraken worden nagekomen en worden vlot ingevuld. Nette verkoper en uitvoering was ook netjes en correct. Het resultaat moet uiteraard nog komen vandaar de ‘goed’ waardering.
- Bodegraven - september 18, 2019

Duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen.

Goed
- Kerkrade - september 16, 2019

Snelle, nette en secure service

Fijne, zorgvuldige monteur.
- Dordrecht - september 16, 2019

Heel goede uitleg van werking van Carebrick systeem en installateur laat alles netjes achter na de p

Goede uitleg van de werking van het systeem en advies hiervoor door de vertegenwoordiger. Plaatsing van het Carebrick systeem door installateur verliep snel. Het werk wordt netjes afgeleverd.
- Groene hart - september 14, 2019

Netje gewerkt

Netjes gewerkt
- Brunssum - september 12, 2019

Prima

Op tijd volgens afspraak Net werk Alles opgeruimd
- Heerlen - september 12, 2019

Ik ben tevreden over de info en de afhandeling.

Tevreden over de afhandeling
- Zandvoort - september 10, 2019

Het werk is netjes gedaan netjes achtergelaten en een vriendelijke nette monteur

Is goed
- Steenwijkerwold - september 9, 2019

Op alle aspecten prima, zowel commercie, planning als uitvoering prima

Als tussenoplossing om uiteindelijk te kunnen isoleren heb ik veel vertrouwen in het geïnstalleerde systeem. Werkelijke uitkomst natuurlijk nog te bepalen.
- Schalkhaar - augustus 30, 2019

wel goed, maar extreem duur

Als een monteur van uw bedrijf er om 07.30 is, en hij gaat om klokslag 12.00 uur weg, en je moet dan ruim 2750 euro afrekenen, dan vind ik dat buitengewoon veel geld. OK, ik heb jullie voorwaarden geaccepteerd en ik zal zeker ook op tijd betalen, maar, als je de voorrijdkosten in mijn mening laat meewegen, 128 euro, en ik reken aan materiaalkosten, vooruit 500 euro, dan houdt dat in dat ik per uur, i.c. 4 en een half uur, bijna 475 euro kwijt ben en dat is zelfs buitensporig veel. Daarom 2 sterren en ik zal niet snel iemand naar jullie doorverwijzen. Mijn reactie vanmorgen via de tablet van de monteur, is te snel en onder veel druk aangegeven en nu, denk ik daar compleet anders over. Zelfs overweeg ik om de consumentenbond hiervan op de hoogte te brengen,
- Nieuwegein - augustus 29, 2019

Keurig afgeleverd

Hij heeft heel netjes en accuraat gewerkt.
- Hengelo (o) - augustus 29, 2019

Geen, maar alles ging okido,

Conform toegezegde behandeling. Vindt het best wel prijzig ,
- Nieuwegein - augustus 29, 2019

Alles volgens afspraak, snelle en goede service

Goed en duidelijke intake en vervolgens snelle en goede installatie service
- Son en Breugel - augustus 28, 2019

Heel goed

Goede uitleg, goed en secuur werk afgeleverd!
- Culemborg - augustus 26, 2019

Goed

Prima. Ziet er netjes uit en netjes gewerkt door Martijn.
- Arcen - augustus 23, 2019

Er is net gewerkt

Er is netjes gewerkt, bij kleine onvoorziene zaken zijn goede oplossingen geboden
- Lopik - augustus 23, 2019

Zeer goed,snel en schoon gewerkt ik ben zeer tevreden

Alles is volgens afspraak gelopen goede communicatie en de monteur was goed duidelijk en zeer netjes
- Wijhe - augustus 22, 2019

Heel goed

Aanrader zeer tevreden netjes gewerkt, Martijn leuke gezellige vent houd rekening met de rommel die gemaakt wordt. Afzender Jolanda Rotterdam
- Rotterdam - augustus 21, 2019

Goede en snelle communicatie, eerlijk advies en verstand van zaken

De communicatie met CAREBRICK verliep vlot en was helder. Wij kregen een eerlijk advies en de werkzaamheden werden snel en netjes uitgevoerd.
- Groningen - augustus 20, 2019

Netjes en duidelijk uitgelegd

Adviseur heeft duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt en hoe het geplaatst word. Monteurs waren vriendelijk, duidelijk en erg netjes in hun werkzaamheden. Geen rotzooi achter gelaten.
- Beerta - augustus 20, 2019

Een bedrijf met een prachtig product tegen optrekkend vocht

Na bezoek van accounting een deal gemaakt over de kosten. Ondanks de vakantie periode vrij snel een afspraak gemaakt over de realisatie. Volgens afspraak kwam de monteur lekker op tijd. Het plaatsen van de gecontroleerde koude bruggen liep als een trein. Dit is om het vocht uit de muren af te voeren. Het is keramiek met een geleider door de spouw naar de binnen muren. De binnen muren zijn ingespoten met een soort coating die voorkomt dat het vocht kan optrekken. De monteur legt alles goed uit en heeft creatieve oplossingen voor de scheuren in de buitenmuren ontstaan door bevingsschade. Het vastlijmen van de koudebruggen doen we zelf na een grondige instructie. Zelfs de stenen die geplaatst moeten worden zijn alvast op maat geboord zodat ze alleen maar geplaatst hoeven te worden door de voegers. Kortom een bedrijf die zijn afspraken na komt en een levenslange garantie geeft op de gecontroleerde koude bruggen die geplaatst zijn. Een monteur die zeer service gericht en klantvriendelijk handelt. Sjappo👌👌👌
- Heiligerlee - augustus 15, 2019

Goed en net werk afgeleverd

Heel goed en netjes
- Wenum wiesel - augustus 15, 2019
181 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

onze klanten

over onze diensten

 • Het systeem is snel en efficient aangelegd. - Geen last meer van vocht of schimmelproblemen - De relatieve vochtigheid is gedaald - Het systeem is een jaar geleden aangebracht. Wij ontvingen de energie nota over het afgelopen jaar, deze was lager dan gebruikelijk.

  Fam. Mast Zeist
 • Het is nu ruim een jaar geleden dat het aangebracht is en de resultaten zijn goed merkbaar geen vochtplekken meer in de muur. Het klimaat in huis is veel beter geworden.

  Fam. Van den Doel Sommelsdijk
 • Snel en vakkundig aangelegd en het werkt. Het is geheel droog geworden. Dus gewoon goed.

  Fam. Driessen Nieuwveen
 • Vlotte samenwerking, eerlijk bedrijf. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ze bij mij het systeem geplaatst hebben en tot hiertoe werkt het prima.

  Fam. Van Raemdonck Cadzand
 • Wij hadden een prettig gesprek en goede offerte gekregen en vinden dat het zeer professioneel is aangelegd en ook heel netjes opgeruimd na plaatsing. Wij zijn daarom heel tevreden.

  Fam. Kempener Koningsbosch
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk
 • Wij hadden een vochtig huis, vrijwel altijd +70%RV, en als gevolg daarvan regelmatig schimmel op de contactlijnen muur, vloer en plafond. Altijd kil en al gauw de cv aan. Aanbrengen van carebrick bleek een hoogst aangenaam effect te veroorzaken, de kilte en de schimmels zijn weg. Veel is gevoelsmatig, maar de hygrometer komt slecht zelden boven de 40%RV. Het huis ruikt beter. Wij hoeven de massa vochtige lucht niet meer op te warmen, op de jaarrekening moet dat blijken: wij zijn vol goede moed.

  Fam. Kaptein Donderen
 • De inschakeling van Carebrick betekende voor ons een wereld van verschil. Bij ons werden twee zaken ineens opgelost. Eerst de vochtbestrijding. Een dag later de isolatie van de spouwmuren van ons hoekhuis. Met als gevolg een enorme verbetering van het wooncomfort. Geen koudestromen meer. En niet te vergeten een vermindering van het gasgebruik van bijna 50%! Dus geen vochtplekken meer, meer wooncomfort en aanzienlijk minder stookkosten.

  Fam. Voogt Hoogland
 • Mijn ervaring met het Carebrick Systeem is positief. Ik heb geen last meer van vochtplekken in mijn huis!

  Fam. van der Klaauw Delft
 • Bij deze wil ik even mijn waardering uitspreken aan uw bedrijf en met name aan Tom Vermeulen. Op woensdag 23 mei jl. kwam Tom voor inventarisatie van een vochtprobleem in mijn huis. Na alles goed te hebben geïnventariseerd en mijn verhaal te hebben aangehoord kwam hij tot de conclusie dat Carebrick mij geen offerte kon doen voor oplossing van het vochtprobleem omdat men geen garantie kon geven dat het probleem definitief verholpen zou zijn. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat het probleem dat over enkel jaren terug zou kunnen komen. Daarmee is mijn probleem niet opgelost, maar ik waardeer de eerlijkheid zeer. Niets verkocht (dat doet men toch graag?), maar hij gaf wel een goed advies hoe het probleem (misschien) op een andere, simpele manier kon worden opgelost. Chapeau voor Carbrick en Tom Vermeulen.

  Hans van Loenen
 • Fantastische service, netjes en eerlijk. Goede resultaten. Zelfs nu al na een paar weken.

  Xaviera Plas Arnhem
 • Wij willen dan ook hierbij heel graag verklaren dat wij zeer tevreden zijn over de afhandeling door uw bedrijf van onze vochtproblemen in onze woning. Er zijn diverse mensen bezig geweest met onze problemen, wat ons veel geld heeft gekost, maar geen oplossing heeft geboden, wij bleven de vochtproblemen houden. Tot mijn echtgenote op de televisie de reclame zag van Harm Schrijver. Wij hebben een afspraak gemaakt en de situatie is met hen besproken. In het vervolg daarop zijn in april 2014 in de buitenmuren elementen geplaatst die het overtollige vocht moesten afvoeren, ook het vocht boven in de muren. Tot op heden hebben we geen vochtplekken meer gehad en heeft het systeem dus prima gewerkt. Bovendien kregen we een levenslange garantie op dit product. Onze conclusie is dat wij zeer tevreden zijn en uw bedrijf kunnen aanbevelen bij anderen die ook blijvende vochtproblemen hebben. Wij zijn van een groot probleem verlost.

  Familie Minnen Groningen

enkele

projecten

Bereken wat de kosten zijn om uw woning vochtvrij te maken

nooit meer vochtproblemen