fbpx

Wat zeggen Klanten

Bekijk hieronder een selectie uit de door ons uitgevoerde projecten

wat zeggen

klanten op klantenvertellen.nl

9.3

Bekwaam, snel en een duidelijke uitleg.

Bekwaam, snel en duidelijke uitleg.
- Goossens - september 18, 2020

Netjes gewerkt en vriendelijken mensen

Ziet er goed uit nu afwachten
- Landsmeer - september 18, 2020

Netjes gewerkt

Ziet er goed uit
- Maarsbergen - september 16, 2020

Prima

Heb ik gehoord van mijn zoon in Voorburg waar het nu er twee jaar inzit en hij erg tevreden de muren zijn droog.
- Assendelft - september 11, 2020

Prima werk!

Netjes werk geleverd en keurig achtergelaten.
- Bergen - september 10, 2020

Fantastisch werk geleverd!

Fantastisch werk geleverd
- Kloetinge - september 9, 2020

Prima gewerkt !

Prima gewerkt, snel en schoon achtergelaten.
- Brouwers - september 9, 2020

Prima werk geleverd !

Er is netjes gewerkt en we zijn zeer tevreden over het geleverde werk.
- Ter Aar - september 7, 2020

Met vertrouwen zonder vocht in de muren

Net een huis gekocht met flink wat uitdagingen. We kregen na een aanvraag, vrij snel bezoek van Harm Schrijver zelf en een collega. Het was wel fijn om met de eigenaar van het bedrijf te kunnen praten. Hij heeft ons de werking en de voordelen van Carebrick goed uitgelegd. Daarnaast gaf hij ons nog wat adviezen op bouwkundig vlak. Zijn kennis en kunde gaf ons aanzienlijk vertrouwen in het product. We gingen akkoord met de offerte en daarna kon het systeem vrij snel aangelegd worden. Dit is netjes en binnen een dag gedaan. Aangezien we preventief gehandeld hebben, zien we misschien niet veel effect. Maar we hopen op lage vochtwaarden in de muren over een tijdje en een aangenaam binnenklimaat, vooral in de winter.
- Leeuwarden - september 5, 2020

Geweldig goede service en heel netjes gewerkt

Er wordt heel correct geadviseerd en goed meegedacht. En zeer netjes gewerkt!
- Leeuwarden - september 4, 2020

Top

Duidelijk uitleg en snelle service
- Tilburg - september 4, 2020

Positief

Werkzaamheden verliepen vlot en vlekkeloos
- Haarlem - september 3, 2020

Goede service, snel paraat en netjes afgeleverd

Nette medewerkers en goede service.
- Maassluis - september 3, 2020

Zeer vriendelijk personeel en vakkundig gewerkt

Netjes gewerkt goede uitleg over hoe het werkt
- Culenborg - september 3, 2020

Mooi systeem , goed uitgelegd door de installateur

De klus snel en vakkundig uitgevoerd. Blij dat er iets is voor ons vocht probleem.
- Ten Boer - september 1, 2020

Heel prettig bedrijf die hun vak verstaan

Hoewel ik nog moet afwachten of alles goed zijn werk doet (het droog maken en houden van mijn buitenmuren) ben ik zeer tevreden over de mensen van Carebrick. Eerst info aangevraagd via de website. Daarna gebeld door Jelmer, waar ik met aanvullende vragen terecht kon, ongedwongen en vrijblijvend. Vervolgens afspraak gemaakt om vochtdeskundige langs te sturen; Robin ook een prettige medewerker die zijn vak verstaat. De situatie bekeken, beoordeeld en een offerte op maat gemaakt. Snel beslist om het te laten uitvoeren en de afspraak werd ook redelijk snel geregeld. Installateur Martijn was er al vroeg, werkte snel en netjes, was duidelijk in zijn uitleg wat hij deed. Nogmaals ik heb een heel goed gevoel over dit bedrijf, dus als je last hebt van vochtige muren / optrekkend vocht zou ik ze zeker aanbevelen.
- Heukelum - september 1, 2020

Netjes werk

Netjes werk geleverd en ziet er goed uit. Nu hopen dat de vocht problemen verledentijd zijn.
- Appingedam - september 1, 2020

Netjes gewerkt

Snel afgewerkt
- Waspik - augustus 31, 2020

Snel en netjes gewerkt¡

Mooie afwerking en strak gewerkt. Ook voor deze oude bouw valt t goed weg tegen de kleur muur.
- Zwanenburg - augustus 28, 2020

Uitstekend geholpen

Een eerdere oplossing voldeed niet optimaal. Dit is daarna keurig opgelost. Vriendelijke mensen die meedenken. Wij zijn tevreden!
- Veessen - augustus 27, 2020

Vlot en keurig

De afspraak was snel te maken. De heren waren keurig op tijd en hebben het werk vlot en netjes opgeleverd
- Kapel-Avezaath - augustus 27, 2020

Ziet er netjes uit

Goed
- Peize - augustus 26, 2020

Goede service

Maurice heeft alles netjes uitgevoerd. CAREBRICK systeem en injecteren. Totaal een 13 meter. Maurice geef goede adviezen en werkt netjes. Zeker aan te bevelen. Wel nog afwachten of het werkt zoals beschreven en aangegeven.
- Sittard - augustus 26, 2020

Perfecte ervaring

Snelle en kundige installatie door medewerker van CAREBRICK. Deskundig advies en alles wordt netjes afgewerkt opgeleverd. Een aanrader!
- Utrecht - augustus 25, 2020

Volgens afspraak uitgevoerd.

Zeg ik niet
- Maastricht - augustus 25, 2020
390 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

onze klanten

over onze diensten

 • Het systeem is snel en efficient aangelegd. - Geen last meer van vocht of schimmelproblemen - De relatieve vochtigheid is gedaald - Het systeem is een jaar geleden aangebracht. Wij ontvingen de energie nota over het afgelopen jaar, deze was lager dan gebruikelijk.

  Fam. Mast Zeist
 • Het is nu ruim een jaar geleden dat het aangebracht is en de resultaten zijn goed merkbaar geen vochtplekken meer in de muur. Het klimaat in huis is veel beter geworden.

  Fam. Van den Doel Sommelsdijk
 • Snel en vakkundig aangelegd en het werkt. Het is geheel droog geworden. Dus gewoon goed.

  Fam. Driessen Nieuwveen
 • Vlotte samenwerking, eerlijk bedrijf. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ze bij mij het systeem geplaatst hebben en tot hiertoe werkt het prima.

  Fam. Van Raemdonck Cadzand
 • Wij hadden een prettig gesprek en goede offerte gekregen en vinden dat het zeer professioneel is aangelegd en ook heel netjes opgeruimd na plaatsing. Wij zijn daarom heel tevreden.

  Fam. Kempener Koningsbosch
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk
 • Wij hadden een vochtig huis, vrijwel altijd +70%RV, en als gevolg daarvan regelmatig schimmel op de contactlijnen muur, vloer en plafond. Altijd kil en al gauw de cv aan. Aanbrengen van carebrick bleek een hoogst aangenaam effect te veroorzaken, de kilte en de schimmels zijn weg. Veel is gevoelsmatig, maar de hygrometer komt slecht zelden boven de 40%RV. Het huis ruikt beter. Wij hoeven de massa vochtige lucht niet meer op te warmen, op de jaarrekening moet dat blijken: wij zijn vol goede moed.

  Fam. Kaptein Donderen
 • De inschakeling van Carebrick betekende voor ons een wereld van verschil. Bij ons werden twee zaken ineens opgelost. Eerst de vochtbestrijding. Een dag later de isolatie van de spouwmuren van ons hoekhuis. Met als gevolg een enorme verbetering van het wooncomfort. Geen koudestromen meer. En niet te vergeten een vermindering van het gasgebruik van bijna 50%! Dus geen vochtplekken meer, meer wooncomfort en aanzienlijk minder stookkosten.

  Fam. Voogt Hoogland
 • Mijn ervaring met het Carebrick Systeem is positief. Ik heb geen last meer van vochtplekken in mijn huis!

  Fam. van der Klaauw Delft
 • Bij deze wil ik even mijn waardering uitspreken aan uw bedrijf en met name aan Tom Vermeulen. Op woensdag 23 mei jl. kwam Tom voor inventarisatie van een vochtprobleem in mijn huis. Na alles goed te hebben geïnventariseerd en mijn verhaal te hebben aangehoord kwam hij tot de conclusie dat Carebrick mij geen offerte kon doen voor oplossing van het vochtprobleem omdat men geen garantie kon geven dat het probleem definitief verholpen zou zijn. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat het probleem dat over enkel jaren terug zou kunnen komen. Daarmee is mijn probleem niet opgelost, maar ik waardeer de eerlijkheid zeer. Niets verkocht (dat doet men toch graag?), maar hij gaf wel een goed advies hoe het probleem (misschien) op een andere, simpele manier kon worden opgelost. Chapeau voor Carbrick en Tom Vermeulen.

  Hans van Loenen
 • Fantastische service, netjes en eerlijk. Goede resultaten. Zelfs nu al na een paar weken.

  Xaviera Plas Arnhem
 • Wij willen dan ook hierbij heel graag verklaren dat wij zeer tevreden zijn over de afhandeling door uw bedrijf van onze vochtproblemen in onze woning. Er zijn diverse mensen bezig geweest met onze problemen, wat ons veel geld heeft gekost, maar geen oplossing heeft geboden, wij bleven de vochtproblemen houden. Tot mijn echtgenote op de televisie de reclame zag van Harm Schrijver. Wij hebben een afspraak gemaakt en de situatie is met hen besproken. In het vervolg daarop zijn in april 2014 in de buitenmuren elementen geplaatst die het overtollige vocht moesten afvoeren, ook het vocht boven in de muren. Tot op heden hebben we geen vochtplekken meer gehad en heeft het systeem dus prima gewerkt. Bovendien kregen we een levenslange garantie op dit product. Onze conclusie is dat wij zeer tevreden zijn en uw bedrijf kunnen aanbevelen bij anderen die ook blijvende vochtproblemen hebben. Wij zijn van een groot probleem verlost.

  Familie Minnen Groningen

enkele

projecten

Bereken wat de kosten zijn om uw woning vochtvrij te maken

nooit meer vochtproblemen