fbpx

Wat zeggen Klanten

Bekijk hieronder een selectie uit de door ons uitgevoerde projecten

wat zeggen

klanten op klantenvertellen.nl

9.2

Uitstekend.

Goede voorlichting en prima uitvoering.
- Noordwijk - april 2, 2020

buitengewoon professionele outfit

Carebrick nam de moeite om goed te communiceren over data en tijdstip van de injectiewerkzaamheden en voorzag me van uitbundige informatie over hoe de injectie werkt en wat daarna moest gebeuren om muren duurzaam vochtbestendig te maken.
- Lindahl - april 2, 2020

Snel en goed

Afspraak snel gemaakt, snel ingepland om te beginnen. Netjes achtergelaten. Nu nog wachten op het eind resultaat.
- Helmond - april 2, 2020

Snel en goed gewerkt.

Vriendelijke man, snel en goed gewerkt. Netjes opgeruimd.
- Swalmen - april 1, 2020

Geweldig

Ik had veel last van vocht en het geweldige is dat het probleem nu is opgelost.
- Swalmen - april 1, 2020

de verkoper die heb als goed uit gelegt

ze lever mooi werk af en als er nog vragen waren helpen ze je als je ze bellen waren ze heel erg vriendelijk en plaatsen ook
- Oosterhout ( N.Br) - april 1, 2020

TOP service

Goed en snel geholpen. Nu resultaat afwachten.
- Vlaardingen - maart 31, 2020

Super snel en netjes

Binnen een week geregeld. Alles netjes afgehandeld.
- Westdorpe - maart 23, 2020

Vakkundig advies over de mogelijkheden die mogelijk leiden tot de oplossing

De medewerker was netjes op tijd en ging direct aan de slag met het meten van de muren. Hij kwam tot de conclusie dat het geen optrekkend vocht was maar een probleem met de riolering. Hij gaf advies welke stappen we konden ondernemen en welke werklui we konden benaderen om deze uitdaging op te lossen.
- Sluiskil - maart 18, 2020

Zeer tevreden over de werkzaamheden

Goede service. Systeem geplaatst in 2013 en werkt nog steeds naar behoren
- Spaubeek - maart 10, 2020

Heel netjes gewerkt en achtergelaten

Net geplaatst en goed werk geleverd. Monteur is op tijd voor afspraak en ondanks de regen alles binnen een paar uur klaar. Nu afwachten op resultaat. Dank hiervoor alvast.
- Geulle - maart 10, 2020

Snel en goeie service en personeel is vakkundig

Goeie service en snel. Personeel is aardig en denkt goed mee
- Emmeloord - maart 6, 2020

Het systeem is goed geplaatst

De werkelijke werking van het systeem kan ik pas over 6 maanden beoordelen. De medewerker die het geplaatst heeft is op tijd op de afspraak gekomen. Hij heeft zelfstandig gewerkt en het systeem goed geplaatst.
- Rotterdam - maart 6, 2020

Netjes

Netjes en keurig gewerkt top
- Rotterdam - maart 5, 2020

Heel netjes gewerkt

Top
- Den haag - maart 5, 2020

Super

Netjes gewerkt, ziet er goed uit
- Voorschoten - maart 5, 2020

Super

Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Afspraak kon op korte termijn gemaakt worden, expert kwam op tijd en had goede adviezen. Gezien de aard van ons vochtprobleem kom hij ons niks verkopen maar hielp ons toch verder met advies. Erg fijn!
- Leiden - maart 4, 2020

Afspraak is afspraak

Heel fijn contact en zeer goed afgewerkt Mijn complimenten
- Maastricht - maart 3, 2020

Martijn heel netjes gemaakt

Top bedrijf
- Halsteren - februari 29, 2020

Duidelijk, snel, kundig en vriendelijk

Ik heb duidelijk advies gekregen van de adviseur. Daarna een snelle planning van de werkzaamheden. Installatie prima verlopen, meedenken in oplossingen om de juiste plaats van de ventilatie te bepalen. Erg vriendelijk en behulpzaam, alles keurig geïnstalleerd, afgewerkt en opgeruimd. Duidelijke uitleg gekregen.
- Wijchen - februari 27, 2020

Net werk en snel

Zeer tevreden netjes achter gelaten
- Katwijk - februari 26, 2020

Prima werk

Ziet er netjes uit.
- Nunspeet - februari 26, 2020

Al was het maar een belletje!

Jammer dat er na een bepaalde periode geen navraag gedaan wordt naar de effecten van het systeem. Wij waren in de veronderstelling dat ons dat was toegezegd. Dit bleek op een misverstand te berusten. Eind 2018 hebben we de vloer in de kruipruimte laten isoleren, waarna na onze mening het vocht pas echt minder werd. Al met al geen erg hoge waardering.
- Nijverdal - februari 24, 2020

Geen oplossing

In 2016 systeem aangebracht. Vocht op de binnenmuren bleef. In 2018 spouwmuur vulling aan laten brengen en vochtprobleem op de binnenmuren binnen een half jaar verdwenen. Conclusie: in 2016 €2400,-- weggegooid.
- Terwolde - februari 21, 2020

Jammer dat het plastic is wat uit de muren steekt.

Hoop dat wij er over 2 jaar blij mee zijn. Mannen waren snel klaar met plaatsen, iets meer dan een uur! Netjes gewerkt. Valt mij wel erg tegen dat het plastic is wat uit de muren steekt, had ik niet verwacht. Ons werd verteld dat t mooi werd weg gewerkt.
- Danen - februari 21, 2020
259 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

onze klanten

over onze diensten

 • Het systeem is snel en efficient aangelegd. - Geen last meer van vocht of schimmelproblemen - De relatieve vochtigheid is gedaald - Het systeem is een jaar geleden aangebracht. Wij ontvingen de energie nota over het afgelopen jaar, deze was lager dan gebruikelijk.

  Fam. Mast Zeist
 • Het is nu ruim een jaar geleden dat het aangebracht is en de resultaten zijn goed merkbaar geen vochtplekken meer in de muur. Het klimaat in huis is veel beter geworden.

  Fam. Van den Doel Sommelsdijk
 • Snel en vakkundig aangelegd en het werkt. Het is geheel droog geworden. Dus gewoon goed.

  Fam. Driessen Nieuwveen
 • Vlotte samenwerking, eerlijk bedrijf. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ze bij mij het systeem geplaatst hebben en tot hiertoe werkt het prima.

  Fam. Van Raemdonck Cadzand
 • Wij hadden een prettig gesprek en goede offerte gekregen en vinden dat het zeer professioneel is aangelegd en ook heel netjes opgeruimd na plaatsing. Wij zijn daarom heel tevreden.

  Fam. Kempener Koningsbosch
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk
 • Wij hadden een vochtig huis, vrijwel altijd +70%RV, en als gevolg daarvan regelmatig schimmel op de contactlijnen muur, vloer en plafond. Altijd kil en al gauw de cv aan. Aanbrengen van carebrick bleek een hoogst aangenaam effect te veroorzaken, de kilte en de schimmels zijn weg. Veel is gevoelsmatig, maar de hygrometer komt slecht zelden boven de 40%RV. Het huis ruikt beter. Wij hoeven de massa vochtige lucht niet meer op te warmen, op de jaarrekening moet dat blijken: wij zijn vol goede moed.

  Fam. Kaptein Donderen
 • De inschakeling van Carebrick betekende voor ons een wereld van verschil. Bij ons werden twee zaken ineens opgelost. Eerst de vochtbestrijding. Een dag later de isolatie van de spouwmuren van ons hoekhuis. Met als gevolg een enorme verbetering van het wooncomfort. Geen koudestromen meer. En niet te vergeten een vermindering van het gasgebruik van bijna 50%! Dus geen vochtplekken meer, meer wooncomfort en aanzienlijk minder stookkosten.

  Fam. Voogt Hoogland
 • Mijn ervaring met het Carebrick Systeem is positief. Ik heb geen last meer van vochtplekken in mijn huis!

  Fam. van der Klaauw Delft
 • Bij deze wil ik even mijn waardering uitspreken aan uw bedrijf en met name aan Tom Vermeulen. Op woensdag 23 mei jl. kwam Tom voor inventarisatie van een vochtprobleem in mijn huis. Na alles goed te hebben geïnventariseerd en mijn verhaal te hebben aangehoord kwam hij tot de conclusie dat Carebrick mij geen offerte kon doen voor oplossing van het vochtprobleem omdat men geen garantie kon geven dat het probleem definitief verholpen zou zijn. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat het probleem dat over enkel jaren terug zou kunnen komen. Daarmee is mijn probleem niet opgelost, maar ik waardeer de eerlijkheid zeer. Niets verkocht (dat doet men toch graag?), maar hij gaf wel een goed advies hoe het probleem (misschien) op een andere, simpele manier kon worden opgelost. Chapeau voor Carbrick en Tom Vermeulen.

  Hans van Loenen
 • Fantastische service, netjes en eerlijk. Goede resultaten. Zelfs nu al na een paar weken.

  Xaviera Plas Arnhem
 • Wij willen dan ook hierbij heel graag verklaren dat wij zeer tevreden zijn over de afhandeling door uw bedrijf van onze vochtproblemen in onze woning. Er zijn diverse mensen bezig geweest met onze problemen, wat ons veel geld heeft gekost, maar geen oplossing heeft geboden, wij bleven de vochtproblemen houden. Tot mijn echtgenote op de televisie de reclame zag van Harm Schrijver. Wij hebben een afspraak gemaakt en de situatie is met hen besproken. In het vervolg daarop zijn in april 2014 in de buitenmuren elementen geplaatst die het overtollige vocht moesten afvoeren, ook het vocht boven in de muren. Tot op heden hebben we geen vochtplekken meer gehad en heeft het systeem dus prima gewerkt. Bovendien kregen we een levenslange garantie op dit product. Onze conclusie is dat wij zeer tevreden zijn en uw bedrijf kunnen aanbevelen bij anderen die ook blijvende vochtproblemen hebben. Wij zijn van een groot probleem verlost.

  Familie Minnen Groningen

enkele

projecten

Bereken wat de kosten zijn om uw woning vochtvrij te maken

nooit meer vochtproblemen