fbpx

Wat zeggen Klanten

Bekijk hieronder een selectie uit de door ons uitgevoerde projecten

wat zeggen

klanten op klantenvertellen.nl

9.2

Uitstekend

Super snelle service en heel vriendelijk
- Maastricht - januari 22, 2020

Het meest meedenkende bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt.

Naar volle tevredenheid hebben we het Carebrick systeem laten plaatsen. De vertegenwoordiger legde alles helder uit en gaf een gedetailleerde prijsopgaaf. Vervolgens mochten we een afspraak maken voor de werkzaamheden, deze werden netjes en op tijd uitgevoerd. De facturatie achteraf gaf ook blijk van enorm vertrouwen. We merkten na ongeveer een half jaar al een verandering in het leefklimaat binnenshuis. Kortom; een erg fijn bedrijf dat altijd meedenkt met de klant!!
- Nuenen - januari 15, 2020

Snel en zorgvuldig werk

Alle afspraken zijn keurig nagekomen, en we zijn benieuwd naar het effect, maar we hebben er alle vertrouwen in.
- Eys - januari 13, 2020

Goed advies vooraf, goede afwerking bij plaatsing

De plaatsing van de elementen is prima verlopen. Keurig afgewerkt en alles schoon achtergelaten. We zijn zeer tevreden.
- Hengelo - januari 8, 2020

Perfecte service, snel geïnstalleerd, vriendelijke en bekwame installateur.

Perfecte service snel gewerkt, prima vakman Maurice die eerlijk en vakkundig adviezen geeft.
- Rotterdam - januari 6, 2020

Keurig en snel gewerkt,

Van begin tot einde goed gewerkt, prima indruk van het hele bedrijf.
- Waarder - november 19, 2019

Na drie jaar nog geen verbetering zichtbaar

Duur en naar mijn mening heeft dit product voor ons geen werking. Wellicht is het vochtpercentage gezakt in de ruimte alleen kan ik niet blind vertrouwen op het gebruikte apparatuur. Het groen aan de buitenmuren is nog steeds zichtbaar. Kelder blijft ook vochtig. Ik beveel het niet aan vanwege de hoge aanschafprijs en het te verwachten resultaat. Waarschijnlijk kan er met andere hulpmiddelen een beter resultaat behaalt worden. En overigens zijn ze keurig komen nameten na een opgegeven periode. Dat het na al die tijd nog steeds geen verbetering toont maakt het dat ik het minder positief ben.
- Rosmalen - november 18, 2019

Prima

Geweldigegoede werknemer IN deze slechte weersomstandigheden.
- Lottum - november 18, 2019

Super, nette en snelle service.

Dinsdag offerte retour gestuurd en i.v.m. Vanuit mijn kant hoge spoed, donderdag geholpen. Installateur werkt heel netjes en geeft deskundig advies. Zeer tevreden!
- Papendrecht - november 14, 2019

Betrouwbaar bedrijf met goede service!!

Wij hadden contact opgenomen met het bedrijf Carebrick Ned. BV omdat wij in ons huis een vochtprobleem meenden te hebben. Onlangs is dhr. Schijver zelf bij ons geweest om te kijken of dit daadwerkelijk zo was. Alles is nagemeten en dhr. Schrijver kwam tot de conclusie dat alles bij ons normaal was/binnen de normen. Dhr. Schrijver heeft ons dat meegedeeld en berekende ons geen kosten voor deze afspraak! Wij waarderen heel erg zijn eerlijkheid en de goede (gratis) service! Al met al een heel betrouwbaar bedrijf wat wij zeker aanbevelen bij/voor andere mensen!!!
- Sprang-Capelle - november 14, 2019

Prima

Het systeem aan laten brengen ,nu afwachten . De monteur heeft snel en netjes gewerkt ,alles netjes opgeruimd achter Gelaten . 8-11-2019
- Hoorn nh - november 10, 2019

Prettige voorlichting en deskundige installatie

Duidelijke voorlichting gehad over het systeem. Op de dag van plaatsen werd alles goed geïnstalleerd en netjes opgeruimd. Het plaatsen van het systeem ging zeer voorspoedig.
- Den Haag - november 6, 2019

Zeer tevreden

Netjes gewerkt ziet er goed uit
- Hoofddorp - november 1, 2019

Perfect

Snel gewerkt en zeer netjes
- Arnhem - november 1, 2019

SUPER!

Helaas lag het probleem in een lekkage en kon Carebrick niks voor ons betekenen. Carebrick heeft uitgebreid vochtmetingen gedaan en ons een advies gegeven zonder hier iets voor te berekenen. Echt een topservice! Meedenken met klant ipv snel geld verdienen!
- Assen - oktober 31, 2019

Het werkt wel

Het is twee jaar geleden nu en we zijn tevreden
- Oud-gastel - oktober 29, 2019

Netjes

Netjes gewerkt
- Oud gastel - oktober 29, 2019

Uitmuntend

Netjes, secuur werk geleverd. Kortom een echte vakman. Top. Nu braaf afwachten of het vocht mooi geleidelijk wegtrekt.
- Soest - oktober 25, 2019

Klantvriendelijk, professioneel advies na gedegen evaluatie.

Zeer innemende en vakkundige adviseur op bezoek gehad die alle opties met ons besprak en daarbij een duidelijk advies gaf waarbij het belang van ons, als klant, voorop stond.
- Rozenburg - oktober 24, 2019

Positief

Heldere uitleg en keurig en snel geinstalleerd
- Leeuwarden - oktober 24, 2019

Snel en goed gewerkt volgens afspraak.

Netjes gewerkt,goede uitleg
- Horssen - oktober 22, 2019

Duidelijke afspraken, netjes werk afgeleverd.

.
- Simpelveld - oktober 18, 2019

Snel geplaatst, netjes gewerkt

Monteur heeft zeer snel en netjes gewerkt. Goede uitleg op mijn vragen.
- Oisterwijk - oktober 18, 2019

professioneel, werken netjes, maar bovenal; het werkt!

1,5 jaar geleden Carebrick ingehuurd om het vochtprobleem in onze oude boerderij (+/- 1870) op te lossen. Veel schimmel, altijd vochtig in huis, in de winter niet warm te stoken. De muren bleken volledig verzadigd 100% vochtig. Na 1,5 jaar is de muurvochtigheid teruggelopen tot rond de 50% en merken we een duidelijke comfort verbetering.
- West-Betuwe - oktober 18, 2019

Profecioneel, vakkundig en vriendelijk.

Na een prettig bezoek is de plaatsing naar volle tevredenheid verlopen.
- Rhoon - oktober 16, 2019
218 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

onze klanten

over onze diensten

 • Het systeem is snel en efficient aangelegd. - Geen last meer van vocht of schimmelproblemen - De relatieve vochtigheid is gedaald - Het systeem is een jaar geleden aangebracht. Wij ontvingen de energie nota over het afgelopen jaar, deze was lager dan gebruikelijk.

  Fam. Mast Zeist
 • Het is nu ruim een jaar geleden dat het aangebracht is en de resultaten zijn goed merkbaar geen vochtplekken meer in de muur. Het klimaat in huis is veel beter geworden.

  Fam. Van den Doel Sommelsdijk
 • Snel en vakkundig aangelegd en het werkt. Het is geheel droog geworden. Dus gewoon goed.

  Fam. Driessen Nieuwveen
 • Vlotte samenwerking, eerlijk bedrijf. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ze bij mij het systeem geplaatst hebben en tot hiertoe werkt het prima.

  Fam. Van Raemdonck Cadzand
 • Wij hadden een prettig gesprek en goede offerte gekregen en vinden dat het zeer professioneel is aangelegd en ook heel netjes opgeruimd na plaatsing. Wij zijn daarom heel tevreden.

  Fam. Kempener Koningsbosch
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk
 • Wij hadden een vochtig huis, vrijwel altijd +70%RV, en als gevolg daarvan regelmatig schimmel op de contactlijnen muur, vloer en plafond. Altijd kil en al gauw de cv aan. Aanbrengen van carebrick bleek een hoogst aangenaam effect te veroorzaken, de kilte en de schimmels zijn weg. Veel is gevoelsmatig, maar de hygrometer komt slecht zelden boven de 40%RV. Het huis ruikt beter. Wij hoeven de massa vochtige lucht niet meer op te warmen, op de jaarrekening moet dat blijken: wij zijn vol goede moed.

  Fam. Kaptein Donderen
 • De inschakeling van Carebrick betekende voor ons een wereld van verschil. Bij ons werden twee zaken ineens opgelost. Eerst de vochtbestrijding. Een dag later de isolatie van de spouwmuren van ons hoekhuis. Met als gevolg een enorme verbetering van het wooncomfort. Geen koudestromen meer. En niet te vergeten een vermindering van het gasgebruik van bijna 50%! Dus geen vochtplekken meer, meer wooncomfort en aanzienlijk minder stookkosten.

  Fam. Voogt Hoogland
 • Mijn ervaring met het Carebrick Systeem is positief. Ik heb geen last meer van vochtplekken in mijn huis!

  Fam. van der Klaauw Delft
 • Bij deze wil ik even mijn waardering uitspreken aan uw bedrijf en met name aan Tom Vermeulen. Op woensdag 23 mei jl. kwam Tom voor inventarisatie van een vochtprobleem in mijn huis. Na alles goed te hebben geïnventariseerd en mijn verhaal te hebben aangehoord kwam hij tot de conclusie dat Carebrick mij geen offerte kon doen voor oplossing van het vochtprobleem omdat men geen garantie kon geven dat het probleem definitief verholpen zou zijn. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat het probleem dat over enkel jaren terug zou kunnen komen. Daarmee is mijn probleem niet opgelost, maar ik waardeer de eerlijkheid zeer. Niets verkocht (dat doet men toch graag?), maar hij gaf wel een goed advies hoe het probleem (misschien) op een andere, simpele manier kon worden opgelost. Chapeau voor Carbrick en Tom Vermeulen.

  Hans van Loenen
 • Fantastische service, netjes en eerlijk. Goede resultaten. Zelfs nu al na een paar weken.

  Xaviera Plas Arnhem
 • Wij willen dan ook hierbij heel graag verklaren dat wij zeer tevreden zijn over de afhandeling door uw bedrijf van onze vochtproblemen in onze woning. Er zijn diverse mensen bezig geweest met onze problemen, wat ons veel geld heeft gekost, maar geen oplossing heeft geboden, wij bleven de vochtproblemen houden. Tot mijn echtgenote op de televisie de reclame zag van Harm Schrijver. Wij hebben een afspraak gemaakt en de situatie is met hen besproken. In het vervolg daarop zijn in april 2014 in de buitenmuren elementen geplaatst die het overtollige vocht moesten afvoeren, ook het vocht boven in de muren. Tot op heden hebben we geen vochtplekken meer gehad en heeft het systeem dus prima gewerkt. Bovendien kregen we een levenslange garantie op dit product. Onze conclusie is dat wij zeer tevreden zijn en uw bedrijf kunnen aanbevelen bij anderen die ook blijvende vochtproblemen hebben. Wij zijn van een groot probleem verlost.

  Familie Minnen Groningen

enkele

projecten

Bereken wat de kosten zijn om uw woning vochtvrij te maken

nooit meer vochtproblemen