fbpx

Dé oplossing voor vochtige muren

Bekijk de werking van het innovatieve systeem

STAP 1

bekijk de unieke

werking van het systeem

STAP 2

bereken direct de

kostprijs voor uw woning

 

Het CAREBRICK® Systeem gebruikt de
natuur om uw huis weer te laten ademen

De meeste vochtproblemen worden veroorzaakt door grondwater dat opstijgt in de muren (optrekkend vocht), water dat door de muur heen dringt (doorslaand vocht) en / of slechte ventilatie (condensatie). Het vocht verzamelt zich in de muren en veroorzaakt lelijke plekken en heeft ongezonde gevolgen zoals schimmel.

De meeste traditionele vochtbestrijdingsmethodes verwijderen het vocht niet, maar bedekken of blokkeren het vocht in de muur door een barrière tussen de muur en het vocht. Dit kan enige tijd werken, maar vroeg of laat verschijnt het vocht weer op andere plaatsen.

CAREBRICK® is de meest effectieve, duurzame en milieuvriendelijke manier om uw huis vochtvrij te krijgen. CAREBRICK® werkt vochtregulerend door, met behulp van stromende lucht, het overtollige vocht in uw muur te laten verdampen.

Geïnstalleerd vanaf de buitenkant – absoluut geen rommel in uw huis

Alle installatiewerkzaamheden gebeuren buiten, dus er is geen rommel en geen invasie van uw huis!

milieuvriendelijk

Ons systeem maakt gebruik van een natuurlijk proces om het overtollige vocht uit uw muren te verwijderen. Wij gebruiken geen vervelende chemicaliën.

Bescherming voor uw huis en uw gezondheid

CAREBRICK® is een hoogwaardig systeem dat uw kwaliteit van leven kan verbeteren en helpt gezondheidsproblemen veroorzaakt door vocht te vermijden.

Permanente oplossing

Eenmaal gemonteerd, werkt onze oplossing gedurende de gehele levensduur van uw huis.

Duurzame oplossing

Het gaat nooit kapot, het systeem zal altijd vocht uit uw muren blijven verwijderen!

Aanzienlijke besparingen op uw stookkosten

Door middel van een permanent droger binnenklimaat kunt u aanzienlijk besparen op uw stookkosten.

Levenslange garantie

CAREBRICK® biedt een effectieve, langdurige oplossing voor de problemen die worden veroorzaakt door vocht. Wij geven u een 100% levenslange garantie op elk systeem dat we installeren.

Behoud de waarde van uw huis

CAREBRICK® is een hoogwaardig systeem dat helpt bij het behoud van de waarde van uw woning. Niemand wil immers een huis met vochtproblemen.

Meestal geïnstalleerd in één dag

Het CAREBRICK® systeem kan in bijna alle gevallen binnen een dag worden geïnstalleerd.

Bel ons vandaag 024 300 11 22

en verlos uw huis van vochtproblemen

“Bij CAREBRICK®, geloven wij dat iedereen het verdient om in een warm, droog en comfortabel huis te leven. Vocht is een ellendig probleem. Het is slecht voor uw gezondheid en vermindert de waarde van uw huis, voor de meeste mensen hun grootste investering. Met 25 jaar ervaring, is CAREBRICK®  het systeem dat huizen verlost van de negatieve gevolgen van vocht.”