De oplossing voor

Condensatie in kelders

Kelder problemen door condensatie

Wij lossen uw vochtprobleem op!

Een kelder is over het algemeen altijd een vochtige plek. Doordat deze ruimte zich bijna altijd onder het grondoppervlak bevindt, is de temperatuur er laag en komt er op een natuurlijke manier weinig of geen frisse lucht binnen. Een overschot aan condensvocht in de kelder leidt al snel tot problemen met schimmels en ook stank treedt veelvuldig op. De kelder wordt hierdoor ongeschikt voor de opslag van goederen en kan ook niet meer op andere manieren worden gebruikt. Reden te meer om deze vochtproblematiek snel aan te pakken. Een droge kelder kan perfect benut worden voor allerlei zaken en door de extra ruimte zal de verkoopwaarde van de woning stijgen.

reek-klaar

Vochtproblemen in uw Kelder?

Bel dan direct of vraag hier een offerte aan.

Oude situatie

Oorzaak

Nieuwe situatie

Schimmelwerende kelderrenovatie wanden

Veel kelders hebben last van condensatie problematiek. Deze problemen worden veroorzaakt doordat de keldermuren koud zijn en de luchtvochtigheid in de kelder hoog is. Hierdoor ontstaan condensdruppels op de wanden. Doordat de wanden vochtig zijn is de kans op schimmels groot. Hierdoor zal het muf ruiken en zullen de spullen die in de kelder opgeslagen worden beschimmelen.

Onze speciaal ontwikkelde geïsoleerde kelderrenovatie wanden zorgen ervoor dat er geen condensatie meer plaatsvindt. Hierdoor zal uw kelder voor droger worden, prettiger aanvoelen en zullen schimmels geen kans krijgen.

Voordelen van onze isolerende kelderrenovatie wanden:
Hygiënisch
Onderhoudsarm
Slagvast
Krasvast
Roestvrij
Vochtafstotend
Duurzaam

Plan direct een GRATIS vochtmeting

bel: 024-3001122

WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!