Herkenning van een vochtprobleem

De eerste symptomen van teveel vocht in huis zijn beslagen ramen, loslatend behang, schimmels in hoeken en achter kasten, een rottende vloerbedekking en een muffe geur. Een hoge luchtvochtigheid in huis herkent u vaak aan een koude gevoelstemperatuur in huis die lager aanvoelt dan de thermostaat aangeeft. Of een gevoel van tocht en koude luchtstroom door de woning. Een verkoudheid die maar niet over lijkt te gaan kan ook wijzen op een te hoge luchtvochtigheid. Wanneer sprake is van een houten vloerconstructie kunt u te maken krijgen met houtrot, klemmende deuren en kromtrekkend laminaat.

Doe de test

Heeft u vochtproblemen in huis? Doe de onderstaande test en achterhaal de oorzaak van uw vochtproblemen. U ontvangt vervolgens gratis en vrijblijvend advies.


  • Uw antwoorden worden door een specialist beoordeeld. Binnen 48 uur ontvangt u (per mail) een GRATIS advies hoe u uw problemen aan kunt pakken.

  • Voor aanvullende vragen bij onduidelijkheden

Geïnstalleerd vanaf de buitenkant – absoluut geen rommel in uw huis

Alle installatiewerkzaamheden gebeuren buiten, dus er is geen rommel en geen invasie van uw huis!

milieuvriendelijk

Ons systeem maakt gebruik van een natuurlijk proces om het overtollige vocht uit uw muren te verwijderen. Wij gebruiken geen vervelende chemicaliën.

Bescherming voor uw huis en uw gezondheid

CAREBRICK® is een hoogwaardig systeem dat uw kwaliteit van leven kan verbeteren en helpt gezondheidsproblemen veroorzaakt door vocht te vermijden.

Permanente oplossing

Eenmaal gemonteerd, werkt onze oplossing gedurende de gehele levensduur van uw huis.

Duurzame oplossing

Het gaat nooit kapot, het systeem zal altijd vocht uit uw muren blijven verwijderen!

Aanzienlijke besparingen op uw stookkosten

Door middel van een permanent droger binnenklimaat kunt u aanzienlijk besparen op uw stookkosten.

Levenslange garantie

CAREBRICK® biedt een effectieve, langdurige oplossing voor de problemen die worden veroorzaakt door vocht. Wij geven u een 100% levenslange garantie op elk systeem dat we installeren.

Behoud de waarde van uw huis

CAREBRICK® is een hoogwaardig systeem dat helpt bij het behoud van de waarde van uw woning. Niemand wil immers een huis met vochtproblemen.

Meestal geïnstalleerd in één dag

Het CAREBRICK® systeem kan in bijna alle gevallen binnen een dag worden geïnstalleerd.

Bel ons vandaag 024 300 11 22

en verlos uw huis van vochtproblemen

“Bij CAREBRICK®, geloven wij dat iedereen het verdient om in een warm, droog en comfortabel huis te leven. Vocht is een ellendig probleem. Het is slecht voor uw gezondheid en vermindert de waarde van uw huis, voor de meeste mensen hun grootste investering. Met 25 jaar ervaring, is CAREBRICK®  het systeem dat huizen verlost van de negatieve gevolgen van vocht.”

[ult_sticky_section stick_behaviour=”stick_permanent” sticky_position=”bottom” sticky_position_lr=”right” btn_mobile=”enable” sticky_gutter=”0″] [/ult_sticky_section]
WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!