NOMINATIE NATIONALE BUSINESS SUCCES AWARD 2015 VOOR CAREBRICK NEDERLAND BV.

 In Uncategorized

Inmiddels kunnen wij u verheugd berichten dat wij door een kleine aanpassing een grote verbetering aan het CAREBRICK® systeem hebben doorgevoerd. Vanaf heden zijn de elementen voor reiniging uitneembaar.  Wij adviseren om jaarlijks de openingen van de elementen te controleren en waar nodig vrij te maken. Helaas komen wij in de praktijk dikwijls woningen tegen waarbij een verstopping in het systeem zit. Mensen verhuizen en vergeten soms dat het systeem aan de woning zit. Na verloop van jaren kunnen er zo langzaam verstoppingen ontstaan waardoor het systeem langzaam zijn werking verliest.

Met onze nieuwe elementen kan dit relatief makkelijk voorkomen worden. De nieuwe elementen worden vastgezet door middel van een draai en klik systeem. Ten slotte worden ze met een schroef vastgezet. Als extra service voor onze klanten bieden wij vanaf heden tegen een geringe vergoeding een onderhoudscontract aan. Dit houdt in dat wij jaarlijks bij u langskomen om de elementen te controleren en te reinigen.

Uiteraard kunt u ook nog steeds zelf deze onderhoudscontrole uitvoeren wanneer u hier toe in staat bent.

De eerste woningen zijn inmiddels voorzien met de nieuwe CAREBRICK® elementen.

Wij volgen de markt op de voet en zijn continu bezig met nieuwe innovaties en verbeteringen om onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Recent Posts
WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!