fbpx

Dé oplossing voor optrekkend vocht

Bekijk de werking van het innovatieve systeem

 • Het systeem is snel en efficient aangelegd.- Geen last meer van vocht of schimmelproblemen - De relatieve vochtigheid is gedaald - Het systeem is een jaar geleden aangebracht. Wij ontvingen de energie nota over het afgelopen jaar, deze was lager dan gebruikelijk.

  Fam. Mast Zeist
 • Het is nu ruim een jaar geleden dat het aangebracht is en de resultaten zijn goed merkbaar geen vochtplekken meer in de muur. Het klimaat in huis is veel beter geworden.

  Fam. Van den Doel Sommelsdijk
 • Snel en vakkundig aangelegd en het werkt. Het is geheel droog geworden. Dus gewoon goed.

  Fam. Driessen Nieuwveen
 • Vlotte samenwerking, eerlijk bedrijf. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ze bij mij het systeem geplaatst hebben en tot hiertoe werkt het prima.

  Fam. Van Raemdonck Cadzand
 • Wij hadden een prettig gesprek en goede offerte gekregen en vinden dat het zeer professioneel is aangelegd en ook heel netjes opgeruimd na plaatsing. Wij zijn daarom heel tevreden.

  Fam. Kempener Koningsbosch
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk

STAP 1

bekijk de unieke

werking van het systeem

STAP 2

bereken direct de

kostprijs voor uw woning

 

Het CAREBRICK® Systeem gebruikt de
natuur om uw huis te verlossen van optrekkend vocht

De meeste vochtproblemen worden veroorzaakt door grondwater dat opstijgt in de muren (optrekkend vocht), water dat door de muur heen dringt (doorslaand vocht) en / of slechte ventilatie (condensatie). Het vocht verzamelt zich in de muren en veroorzaakt lelijke plekken en heeft ongezonde gevolgen zoals schimmel.

De meeste traditionele vochtbestrijdingsmethodes verwijderen het vocht niet, maar bedekken of blokkeren het vocht in de muur door een barrière tussen de muur en het vocht. Dit kan enige tijd werken, maar vroeg of laat verschijnt het vocht weer op andere plaatsen.

CAREBRICK® is de meest effectieve, duurzame en milieuvriendelijke manier om uw huis te verlossen van optrekkend vocht. CAREBRICK® werkt vochtregulerend door, met behulp van stromende lucht, het overtollige vocht in uw muur te laten verdampen.

aarde-groen-1

Geïnstalleerd vanaf de buitenkant – absoluut geen rommel in uw huis

Alle installatiewerkzaamheden gebeuren buiten, dus er is geen rommel en geen invasie van uw huis!

milieuvriendelijk

Ons systeem maakt gebruik van een natuurlijk proces om het overtollige optrekkend vocht uit uw muren te verwijderen. Wij gebruiken geen vervelende chemicaliën.

Bescherming voor uw huis en uw gezondheid

CAREBRICK® is een hoogwaardig systeem dat uw kwaliteit van leven kan verbeteren en helpt gezondheidsproblemen veroorzaakt door optrekkend vocht te vermijden.

Permanente oplossing

Eenmaal gemonteerd, werkt onze oplossing gedurende de gehele levensduur van uw huis.

Duurzame oplossing

Het gaat nooit kapot, het systeem zal altijd optrekkend vocht uit uw muren blijven verwijderen!

Aanzienlijke besparingen op uw stookkosten

Door middel van een permanent droger binnenklimaat kunt u aanzienlijk besparen op uw stookkosten.

Levenslange garantie

CAREBRICK® biedt een effectieve, langdurige oplossing voor de problemen die worden veroorzaakt door optrekkend vocht. Wij geven u een 100% levenslange garantie op elk systeem dat we installeren.

Behoud de waarde van uw huis

CAREBRICK® is een hoogwaardig systeem dat helpt bij het behoud van de waarde van uw woning. Niemand wil immers een huis met optrekkend vocht problemen.

Meestal geïnstalleerd in één dag

Het CAREBRICK® systeem kan in bijna alle gevallen binnen een dag worden geïnstalleerd.

Bel ons vandaag 024 300 11 22

en verlos uw huis van optrekkend vocht