Onderhoud

van het CAREBRICK® systeem

CAREBRICK® is zo goed als onderhoudsvrij. Wij adviseren om als onderhoud éénmaal per jaar de elementen te controleren en waar nodig vrij te maken zodat de luchtstroom door het element niet belemmerd wordt. Deze controle kunnen wij u desgewenst ook uit handen nemen.

carebrick-2

Vernieuwd

  • Vanaf halverwege 2015 gebruiken wij vernieuwde elementen. Deze elementen zijn relatief makkelijk uitneembaar doordat ze worden vastgezet door middel van een draai en klik systeem.

Verstopping

  • Wanneer mensen verhuizen wordt soms vergeten dat het systeem aan de woning zit. Na verloop van jaren kan de werking verminderen door verstopping van bijvoorbeeld spinnenrag.

Service

  • Tegen een geringe vergoeding kunt u bij ons een servicecontract afsluiten. Dit houdt in dat wij u de zorg uit handen nemen en jaarlijks de elementen komen controleren en reinigen.

we zijn trots op ons

CAREBRICK SYSTEEM

Voor alle typen woningen en gebouwen.
CAREBRICK® wordt met succes toegepast in zowel geïsoleerde als niet geïsoleerde huizen, in zowel enkelsteens- als spouwmuren.
Voorkom waardevermindering van uw huis!
Voorkom waardevermindering door schimmel en een muffe geur in uw huis.
Forse besparing op uw stookkosten
Door een permanent droger binnenklimaat kunt u fors op uw stookkosten besparen.

Het CAREBRICK Systeem

Uw comfort staat voorop

Plaatsing binnen 1 dag

Het CAREBRICK systeem kan in bijna alle gevallen binnen 1 dag geplaatst worden

Vakkundige installatie

CAREBRICK® wordt met succes toegepast in zowel geïsoleerde als niet geïsoleerde huizen, in zowel enkelsteens- als spouwmuren.

Milieuvriendelijk

Ons systeem maakt gebruik van een natuurlijk systeem om het vocht uit uw muren te verwijderen.

Duurzaam

CAREBRICK® is een vochtregulerend systeem dat bestaat uit een element en een keramische koker. Deze keramische koker wordt in een vooraf gemaakte holte in de buitenmuur geplaatst.