fbpx

Wat zeggen klanten?

wat zeggen

klanten op klantenvertellen.nl

9.3

Korte wachttijd voor plaatsen, erg lange wachttijd voor een reparatie

2 maanden geleden is bij onze hoekwoning het Carebrick systeem geplaatst samen met nog 5 ventilatiekokers naar de kruipruimte. Plaatsing ging prima en kon snel plaatsvinden. Over het resultaat qua vocht kan ik nog niks zeggen, omdat het nog te kort geleden is. Een kleine 2 weken na plaatsing lag er een rooster van een van de ventilatiekokers op de grond. Deze was gelijmd en dat was los gelaten. Andere ventilatie roosters vind ik overigens ook niet netjes, want je ziet de lijm aan de zijkanten zitten. Dat moet netter kunnen voor de prijs die je ervoor betaald! Ik belde en ze zouden zo snel mogelijk het rooster repareren. 2 weken later nog een keer gebeld, maar ze waren ons niet vergeten. Nu zijn we nog eens ruim 4 weken verder en wie weet hoe lang ik nog moet wachten. Zo snel als de plaatsing kon, zo langzaam is het bedrijf bij een klacht. Service ook nadat het geld ontvangen is vind ik er ook echt bij horen. Vandaar de 3 sterren beoordeling.
- Grave - december 3, 2021

Goed product

Keurig geplaatst en het doet wat het moet doen ..... optrekkend vocht uit de binnenmuren halen. Bijkomend voordeel, de muren voelen nu heel veel minder koud aan.
- Oldenzaal - november 30, 2021

Alle vertrouwen in deze oplossing!

Het eerste contact was professioneel en ook laagdrempelig. De vertegenwoordiger heeft goed advies uitgebracht, waarop we akkoord hebben gegeven. Vier weken later is het uitgevoerd. De monteur was zeer vriendelijk en professioneel. Alles is mooi symmetrisch geplaatst en alles is keurig opgeruimd nadien. Aanrader! Ik ben reuze benieuwd hoe het er over 2 jaar aan toe is bij het controle bezoek.
- Nieuwdorp - november 30, 2021

Klantvriendelijk

Na een eerste gesprek waarin wij ons al jaren durende probleem hebben uitgelegd zijn wij samen met de vertegenwoordiger tot de conclusie gekomen dat zij de opdracht mochten uitvoeren. dit is op vakkundige wijze gebeurd en nu....... afwachten of dit de ultieme oplossing is. Wij hebben begrepen dat we nog even geduld moeten hebben voordat we dat zeker weten maar wij vertrouwen op de 40 jaar ervaring. Jan & Tineke
- Damwoude - november 22, 2021

Zeer goed advies

De adviseur van Carebrick heeft onze situatie grondig beoordeeld en met alle beschikbare informatie een bruikbaar advies gegeven. Niet koste wat kost verkopen maar oplossingsgericht denken. Kortom super tevreden met het advies. Misschien niet in eerste instantie verwacht maar supr!
- heerde - november 17, 2021
528 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

onze klanten

over onze diensten

 • Het systeem is snel en efficient aangelegd. - Geen last meer van vocht of schimmelproblemen - De relatieve vochtigheid is gedaald - Het systeem is een jaar geleden aangebracht. Wij ontvingen de energie nota over het afgelopen jaar, deze was lager dan gebruikelijk.

  Fam. Mast Zeist
 • Het is nu ruim een jaar geleden dat het aangebracht is en de resultaten zijn goed merkbaar geen vochtplekken meer in de muur. Het klimaat in huis is veel beter geworden.

  Fam. Van den Doel Sommelsdijk
 • Snel en vakkundig aangelegd en het werkt. Het is geheel droog geworden. Dus gewoon goed.

  Fam. Driessen Nieuwveen
 • Vlotte samenwerking, eerlijk bedrijf. Het is nu meer dan een jaar geleden dat ze bij mij het systeem geplaatst hebben en tot hiertoe werkt het prima.

  Fam. Van Raemdonck Cadzand
 • Wij hadden een prettig gesprek en goede offerte gekregen en vinden dat het zeer professioneel is aangelegd en ook heel netjes opgeruimd na plaatsing. Wij zijn daarom heel tevreden.

  Fam. Kempener Koningsbosch
 • Het systeem werkt perfect, de vocht uit het huis is verdwenen.

  Fam. Reinders Landgraaf
 • Wat zijn wij blij dat we dit hebben laten doen, altijd hadden wij een vocht lucht in huis en vocht plekken op de muren. Na twee maanden begonnen we al te merken dat het minder rook naar vocht en het werd alleen maar beter. We merkten eigenlijk eerder resultaat dan ons verteld was. Ook de manier waarop gewerkt is zijn we zeer tevreden.

  Fam. Grotenbreg De Steeg
 • Nu, na een jaar dat uw systeem is aangebracht, ondervinden wij geen zwarte aanslag en vochtplekken meer op de binnenmuren van de buitengevel. Geen nare plekken en geen nare lucht meer in huis. Wij zijn helemaal tevreden.

  Denekamp Terwolde
 • CAREBRICK werkt aantoonbaar. Het vochtprobleem in mijn huis (schimmel) is helemaal verdwenen. Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier ook iets over het bedrijf/de medewerkers meldt, maar wat een klantgerichte mensen! Prima samenwerking!!

  Fam. Bouwman De Bilt
 • We hadden voor Carebrick relatief natte muren maar na plaatsing zijn ze na enige maanden kurkdroog waardoor geen schimmelvorming meer op de muren . Hierdoor een ander leefklimaat in huis .

  Fam. Berendsen Winterswijk
 • Wij hadden een vochtig huis, vrijwel altijd +70%RV, en als gevolg daarvan regelmatig schimmel op de contactlijnen muur, vloer en plafond. Altijd kil en al gauw de cv aan. Aanbrengen van carebrick bleek een hoogst aangenaam effect te veroorzaken, de kilte en de schimmels zijn weg. Veel is gevoelsmatig, maar de hygrometer komt slecht zelden boven de 40%RV. Het huis ruikt beter. Wij hoeven de massa vochtige lucht niet meer op te warmen, op de jaarrekening moet dat blijken: wij zijn vol goede moed.

  Fam. Kaptein Donderen
 • De inschakeling van Carebrick betekende voor ons een wereld van verschil. Bij ons werden twee zaken ineens opgelost. Eerst de vochtbestrijding. Een dag later de isolatie van de spouwmuren van ons hoekhuis. Met als gevolg een enorme verbetering van het wooncomfort. Geen koudestromen meer. En niet te vergeten een vermindering van het gasgebruik van bijna 50%! Dus geen vochtplekken meer, meer wooncomfort en aanzienlijk minder stookkosten.

  Fam. Voogt Hoogland
 • Mijn ervaring met het Carebrick Systeem is positief. Ik heb geen last meer van vochtplekken in mijn huis!

  Fam. van der Klaauw Delft
 • Bij deze wil ik even mijn waardering uitspreken aan uw bedrijf en met name aan Tom Vermeulen. Op woensdag 23 mei jl. kwam Tom voor inventarisatie van een vochtprobleem in mijn huis. Na alles goed te hebben geïnventariseerd en mijn verhaal te hebben aangehoord kwam hij tot de conclusie dat Carebrick mij geen offerte kon doen voor oplossing van het vochtprobleem omdat men geen garantie kon geven dat het probleem definitief verholpen zou zijn. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat het probleem dat over enkel jaren terug zou kunnen komen. Daarmee is mijn probleem niet opgelost, maar ik waardeer de eerlijkheid zeer. Niets verkocht (dat doet men toch graag?), maar hij gaf wel een goed advies hoe het probleem (misschien) op een andere, simpele manier kon worden opgelost. Chapeau voor Carbrick en Tom Vermeulen.

  Hans van Loenen
 • Fantastische service, netjes en eerlijk. Goede resultaten. Zelfs nu al na een paar weken.

  Xaviera Plas Arnhem

enkele

projecten

Bereken wat de kosten zijn om uw woning vochtvrij te maken

nooit meer vochtproblemen

WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!