Vocht in de spouwmuur of steensmuur? Carebrick!

 In vochtige muur

Vocht in de spouwmuur of steensmuur? Carebrick helpt u verder

Carebrick is inmiddels meer dan 25 jaar actief in de vochtbestrijding. Hierdoor hebben we ontzettend veel ervaring in het oplossen van diverse soorten vochtproblemen. Ons Carebrick systeem is in duizenden woningen geplaatst. Via onze site kunt u ook controleren of er bij u in de buurt het Carebrick systeem geplaatst is. Via deze link.

Vocht in de spouwmuur in Nederland

Zoals u ziet is ons systeem erg breed vertegenwoordigd door heel Nederland. Indien u twijfelt over het Carebrick systeem kunt u uw postcode intypen op onze site, u zoekt dan op huizen bij u in de buurt waar het Carebrick systeem geplaatst is.

Het Carebrick systeem: Ontworpen om onzichtbaar te zijn.

Vochtproblemen in huis kunnen behoorlijk vervelend zijn en kunnen een negatief effect hebben op de kwaliteit van uw huis. Niet alleen kunnen ze de structuur van uw woning beschadigen, maar vochtproblemen kunnen ook de esthetiek van uw woning aantasten. Het kan frustrerend zijn om te zien dat de muren van uw huis worden aangetast door schimmel en vochtplekken. Dit kan uw huis er onaantrekkelijk en onverzorgd uit laten zien, wat uw woongenot kan verminderen.

Gelukkig biedt ons Carebrick systeem een oplossing voor dit probleem. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw woning er zowel binnen als buiten aantrekkelijk uitziet. Het Carebrick systeem is speciaal ontworpen om zo min mogelijk op te vallen. De kleur van de elementen wordt afgestemd op de kleur van uw muren, zodat het systeem niet opvalt en niet afbreuk doet aan de uitstraling van uw woning.

Dus als u last heeft van vochtproblemen in uw huis en u zich zorgen maakt over de esthetiek van uw woning, dan is het Carebrick systeem wellicht de ideale oplossing voor u. Met dit systeem kunt u genieten van een vochtvrije woning zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de uitstraling van uw huis.

Vocht in de spouwmuur, het systeem

Levenslange garantie

Bij het aanbrengen van het Carebrick systeem in alle vrije gevels, kunt u erop vertrouwen dat wij uw vochtproblemen grondig aanpakken. Wij bieden namelijk een garantie van 2 jaar waarbij we beloven dat uw muren onder de streefwaarde van 15% vocht zullen zijn.

Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent en dat uw vochtproblemen opgelost worden. Daarom zijn we bereid om deze garantie aan te bieden. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat uw muren niet onder de streefwaarde blijken te zijn, dan krijgt u uw geld terug. U kunt er dus van op aan dat wij ons werk serieus nemen en dat we alles in het werk stellen om uw vochtproblemen definitief op te lossen. Of het nu gaat om vocht in uw spouwmuur of steensmuur, met het Carebrick systeem behoren deze problemen voorgoed tot het verleden.

 

Vocht in de spouwmuur of steensmuur? Hoe werkt het systeem.

Het Carebrick systeem is ontworpen om in elke soort muur te werken, of het nu gaat om spouwmuren of steensmuren. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de aard van de muren van uw woning wanneer u overweegt om dit systeem te installeren.

Het systeem is zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in uw bestaande muren en zo min mogelijk opvalt. In de spouwmuur wordt het systeem met een keramische koker geplaatst om een goede verbinding met het binnenblad te kunnen maken. Hierdoor kan het vocht worden opgenomen en naar buiten worden afgevoerd, zonder dat u last heeft van vochtproblemen.

Vocht in de spouwmuur

 

Het systeem is verder een mooie aanvulling indien uw woning na geïsoleerd is. Hierdoor voorkomt Carebrick namelijk dat uw na-isolatie nat wordt. Hier hebben we een artikel over geschreven! Hier kunt u het artikel vinden. 

Zie schema’s: Door de opening van het element (1) kan buitenlucht (2) de luchtkamers (3) van het element (4) instromen. Door de tweede opening (5) ontstaat doorstroming of doortocht. Hierdoor koelt de lucht in de koker af door middel van het verdampingsproces en er ontstaat een koudebrug (6). Het vocht in de muur (7) en de spouw (8) stroomt naar deze koudste plek, verzamelt zich daar en wordt vervolgens automatisch met de luchtstroom mee naar buiten gezogen en afgevoerd (9). Bij dit proces verdwijnt ook het vocht in en aan de binnenzijde van de muur (10).

 

Plaatsing: bij vocht in de spouwmuur of steensmuur.

 

Bij de installatie van ons Carebrick systeem staat nauwkeurigheid hoog in het vaandel. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat het systeem zo snel mogelijk geïnstalleerd wordt, terwijl ze toch uiterst precies te werk gaan. Zo streven we ernaar om u zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Allereerst meten we zorgvuldig de dikte van uw muur, zodat we exact weten hoe diep we moeten boren. Vervolgens meten we de plaatsing van de elementen nauwkeurig af, zodat ieder element netjes recht in lijn geplaatst wordt. Op deze manier zorgen we ervoor dat het Carebrick systeem zo efficiënt mogelijk werkt en  min mogelijk opvalt.

en nu?

We begrijpen dat u niet te lang wilt wachten op een oplossing voor uw vochtproblemen. Daarom is het ons doel om in bijna alle gevallen het systeem binnen één dag bij u te installeren. Dit zodat u zo snel mogelijk weer van een droge en gezonde leefomgeving kunt genieten.

Wij begrijpen dat vochtproblemen in huis zeer vervelend kunnen zijn en dat u snel een oplossing wilt vinden. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste vochtbestrijdingsoplossing voor uw situatie. Wij bieden een gratis en vrijblijvende afspraak aan waarin we uw vochtprobleem kunnen onderzoeken. En bieden wij een op maat gemaakte plan om het vochtprobleem te verhelpen.

Onze ervaren professionals hebben een uitgebreide kennis en expertise in het oplossen van vochtproblemen en gebruiken de nieuwste technologieën en materialen om uw woning te beschermen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en vul het formulier hieronder in om een afspraak te plannen. We komen graag bij u langs en bieden u de beste oplossing voor uw vochtproblemen.

Gratis vochtinspectie

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Recent Posts
WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!