Vocht in de spouwmuur of steensmuur? Carebrick!

 In vochtige muur

Vocht in de spouwmuur of steensmuur? Carebrick helpt u verder

Carebrick is inmiddels meer dan 25 jaar actief in de vochtbestrijding. Hierdoor hebben we ontzettend veel ervaring in het oplossen van diverse soorten vochtproblemen. Ons Carebrick systeem is in duizenden woningen geplaatst. Via onze site kunt u ook controleren of er bij u in de buurt het Carebrick systeem geplaatst is. Via deze link.

Vocht in de spouwmuur in Nederland

Zoals u ziet is ons systeem erg breed vertegenwoordigd door heel nederland. Indien u twijfelt over het Carebrick systeem kunt u uw postcode intypen op onze site, u zoekt dan op huizen bij u in de buurt waar het Carebrick systeem geplaatst is.

Het Carebrick systeem: Ontworpen om onzichtbaar te zijn.

Vochtproblemen in huis zijn al vervelend genoeg, om hiervoor uw woning esthetisch ook nog minder aantrekkelijk te maken is dan nog net een beetje dat extra zout in de wond. Wij proberen u hierbij tegemoet te komen met ons Carebrick systeem. Dit is ontworpen om zo min mogelijk op te vallen en de kleur van de elementen wordt afgestemd op uw muren. 

Vocht in de spouwmuur, het systeem

Levenslange garantie

Bij het aanbrengen van het Carebrick systeem in alle vrije gevels, garanderen wij binnen 2 jaar dat uw muren onder de streefwaarde van 15% zijn. Indien dit niet het geval is krijgt u uw geld van ons terug. Ons vertrouwen in het systeem is groot, wij willen dit vertrouwen met u delen door u deze garantie te bieden. Vocht in uw spouwmuur of steensmuur is hierdoor verleden tijd.

 

Vocht in de spouwmuur of steensmuur? Hoe werkt het systeem.

Ongeacht welke type muren uw woning heeft. Het Carebrick systeem werkt in zowel spouwmuren, als in steensmuren. In onderstaande doorsneden kunt u het verschil zien kwa werking in steens en spouwmuren. Bij vocht in de spouwmuur wordt het systeem met een keramische koker geplaatst om een goede verbinding met het binnenblad te kunnen maken. 

Vocht in de spouwmuur

 

Het systeem is verder een mooie aanvulling indien uw woning na geïsoleerd is. Hierdoor voorkomt Carebrick namelijk dat uw na-isolatie nat wordt. Hier hebben we een artikel over geschreven! Hier kunt u het artikel vinden. 

Zie schema’s: Door de opening van het element (1) kan buitenlucht (2) de luchtkamers (3) van het element (4) instromen. Door de tweede opening (5) ontstaat doorstroming of doortocht. Hierdoor koelt de lucht in de koker af door middel van het verdampingsproces en er ontstaat een koudebrug (6). Het vocht in de muur (7) en de spouw (8) stroomt naar deze koudste plek, verzamelt zich daar en wordt vervolgens automatisch met de luchtstroom mee naar buiten gezogen en afgevoerd (9). Bij dit proces verdwijnt ook het vocht in en aan de binnenzijde van de muur (10).

 

Plaatsing: bij vocht in de spouwmuur of steensmuur.

 

De plaatsing van het systeem vindt wordt zo secuur maar snel mogelijk uitgevoerd om u zo min mogelijk tot last te zijn. Dit betekent dat we in bijna alle gevallen binnen een dag het systeem volledig bij u geïnstalleerd hebben. We meten af hoe dik uw muur is zodat we precies diep genoeg boren. Verder meten we de lijn van plaatsing precies af zodat ieder element netjes recht in lijn geplaatst wordt. 

Wilt u een vrijblijvende afspraak plannen? Vul onderstaand formulier in en we komen graag bij u langs.

Gratis vochtinspectie

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Recent Posts
WhatsApp gesprek
1
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag?
Stel hem hier en we reageren direct!